Svar

Pixel fejl på DR3


Omdømme 2
Badge
Der har i en længere periode været pixel fejl nu og da på DR3 i hvert fald her i Viborg. Håber det snart bliver forbedret.

icon

Bedste svar af Vilhelm 17 juni 2015, 19:26

Er der tale om en fejl som omtales af YouSee under driftsinformaion? http://yousee.dk/hjaelp_og_support/driftsinformation.aspxSe original

4 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +3
Er der tale om en fejl som omtales af YouSee under driftsinformaion? http://yousee.dk/hjaelp_og_support/driftsinformation.aspx

Omdømme 2
Badge
Ikke så vidt jeg ved og kigger der indimellem.

Omdømme 6
Badge +3
Så må du nok undersøge om pixeleringen skyldes det eget udstyr. Pixeleringer skyldes oftest et antennekabel af ringe kvalitet.

hmmm

dårligt antenne kabel...

altså jeg er også begyndt at få disse pixeleringsfejl, (Køge området) meget udbredt på TV2 (men ikke NEWS), DR3, Kanal 5 0g Kanal 6.

alle stik er af den tætte slags, skiftet for et år siden, men problemet er opstået efter sidste opgradering af vores nethastighed, forca. 1 1/2 md siden.

derudover er det også som om de øvrige kanaler ikke længere står hel skarpt længere.

overvejer kraftig at købe ny forstærker som f.eks DA-8PMR fra homeconnect, men er lidt i tvivl om det er det rette.

alt er for år tilbage efterset af teknikker fra YouSee, og fundet egnet, skønt det at kabler rundt i huset er fra midt 70'erne. 

tænker at de selvklart sikker ikke er gode nok længere med LTE og hurtigere hastigheder osv.

eller skal man tage fiber ind bredbåndet, og "nøjes" med at bruge tv kabelet ind til TV, og ikke som nu både TV og  Internet?

Besvar