password til Outlook


Hvis man har mistet koden/password til opsætning af Outlook, kan man få den genudskrevet eller nulstillet?

Jeg vil nemlig gerne tilkoble min mobil til Outlook, så jeg kan læse mine mails på mobilen, men bliver standset i opsætningen ved dette famøse password.

 

Pfh. tak for svaret.

 

/Idwoha


8 Kommentarer

Omdømme 1
Hvis du har tilknyttet din mail til dit TDC login, kan du under mail og indstillinger lave din kode til selve mailen om. Har du ikke dette, er der ikke andre muligheder end at få TDC til at sende dig en ny kode med posten.

Men man kan vel ikke ændre passwordet hvis man ikke kan huske det.

Omdømme 6
Hej,

Jov det kan du godt, det kræver som der blev skrevet at du har din mail tilknyttet webmail, og du selvfølig kan huske koden der til.

Det må du godt uddybe lidt om hvordan man går dette.... Skal man gøre det i outlook eller hvad.

Omdømme 6
Hej,

som Joachim skrev skal du under mail, det han mener med mail er webmail(http://mail.tdc.dk).

så skal du under "indstillinger" og finde "Password", og så kan du bare skrive et nyt password.

Hallo Idvoha ! Behøver man idet hele taget et password til Outlook ? Er det ikke bare det samme som til ens internet ? Og er man allerede på nettet behøves da vist slety ikke noget . Kun hvis man vil sende fra en anden computer . Og det er jo vist slet ikke mulig med Oulook . Men dette er alt ikke sikker . Det er længe siden jeg selv har brugt dette mailprogram .

Hilsen Chris !

Omdømme 6
Hej,

jeg ved ikke om Idvoha er online, men jeg svare dig lige.

JA, du skal bruge et password til outlook, det skal tastes ind når du opsetter din mial i outlook, og nej det er ikke den samme som til nettet, og det er heller ikke den samme som til webmail.

Omdømme 5
Hold da kæft for en opvisning i rendyrket uvidenhed. Man aner jo dårligt hvor man skal begynde. Overrasket humørikon

Idwoha:

Du vil gerne have "tilkoblet din mobil til Outlook". Har du da Outlook installeret på din mobiltelefon?

Det har du næppe, - ergo har Outlook ikke en skid at gøre med at hente mails på mobilen, så glem alt om Outlook. Det er ikke Outlook du bruger når du henter mails til din mobil, men derimod en opsætning som gør at din mobil skal kunne hente mails fra TDC's mailserver. Den opsætning finder du her:

http://fly.tdc.dk/element.php?id=2961&dogtag=ngto_fly_tjenester_opsaetning

For at kunne hente mails fra TDC's Mailserver skal du kende dit password til mail. Har du glemt dette password kan du gå ind på Webmail på dette link og ændre dit password til noget du kan huske.

http://mail.tdc.dk/

Hvis du bruger Outlook på din computer til at hente mails til denne, så skal du også ændre dit password der hvis du laver et nyt. Det har stadig intet at gøre med din mobiltelefon, men skyldes udelukkende at du har ændret dit password, så derfor kan du ikke længere tilgå din webmail med Outlook uden også at ændre password der. Det gør du ved at åbne din mailkonto og redigere i denne, således at det nye password figurerer i din opsætning.

fam2860:

"Men man kan vel ikke ændre passwordet hvis man ikke kan huske det."

Jo man kan så. Hvis man kan logge sig ind på TDC Webmail kan man godt vælge et nyt password uden at kunne huske det gamle. http://mail.tdc.dk/

fam2860:

"Det må du godt uddybe lidt om hvordan man går dette.... Skal man gøre det i outlook eller hvad."

Outlook kan hverken bruges til at oprette, ændre eller slette et password. Outlook er en mailclient som bruges til at hente mail fra ens mailserver. For at Outlook skal kunne dette, skal den mailkonto man opsætter i Outlook indeholde det brugernavn og password man bruger til sin mailserver. Brugernavnet er almindeligvis den mailadresse der er tilknyttet serveren, og password får man i første omgang tildelt af sin udbyder (i dette tilfælde TDC), hvorefter man på mailserveren kan ændre det til noget man kan huske, - og kan man ikke huske det, så kan man bare ændre det een gang til. Stadig ved at tilgå dette link: http://mail.tdc.dk/

Chris:

Du bruger et ret langt indlæg på at fortælle at du intet ved, - hvilket dit indlæg også så udmærket dokumenterer. Der er nemlig intet af det du skriver der passer.

Jeg kommenterer ikke dette for at genere dig, men udelukkende fordi jeg finder det uheldigt at du skriver, idet dit indlæg ikke tjener andet formål en at forvirre spørger.

Inden man svarer på et indlæg, så kunne man i det mindste godt spørge sig selv om det er noget man ved noget om, - og hvis ikke, så undlade at skrive noget.

Besvar