Svar

Overflytning af sikkerhedspakke til ny notebook


Hej, Jeg har udført handlingen til nye PC´er tidligere uden problemer. Denne gang skal det være til en Notebook med windows 7. Det går udmærket med at downloade og gemme, men når jeg efterfølgende klikker på "Kør", kommer der fejlmeddelelsen: Sikkerhedspakken er ikke et godkendt 32-bit program. Jeg har været her inde  og finde spørgsmål og svar på samme problem, og hvor svaret er, at man skal sørge for at få valgt en version til windows 32-bit. Men hvor finder jeg lige den valgmulighed? For en sådan Valgmulighed får jeg tilsyneladende ikke!

icon

Bedste svar af miela1 9 februar 2011, 12:07

Hej,det gælder ikke mere, det ny instaliations program virker både til 32 og 64 bit.jeg vil forslå at du prøver at slette instaliations filen, og henter den igen, og så installere efter den har vejledning.http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=22446Se original

2 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

det gælder ikke mere, det ny instaliations program virker både til 32 og 64 bit.

jeg vil forslå at du prøver at slette instaliations filen, og henter den igen, og så installere efter den har vejledning.

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=22446

Hej, Tusind tak for hjælpen. Det virkede meget bedre. Kunne se at det ikke var samme sted, jeg havde været inde og finde programpakken! Tak for god og hurtig service!

Besvar