Opsigelse af Duet extra


Flyttet indlæg ud af gammel tråd, som brugeren var kommet til at bumpe, hvilket ikke er tilladt her på tdc forum/Patrick, forum admin.

 

 

 

 

 

Når Duet afmeldes vil Telefonsvarer så også blive frameldt? Jeg er vildt irriteret over at skulle løbe efter telefonen for at svare før telefonsvareren tager over - hvilken jeg aldrig aflytter.
Kundeservice er heldigvis ikke så svær at komme igennem til, har prøvet det 2 gange for bl.a. at afmelde duet. Skal prøve igen næste uge, kan være 3. gang er lykkens gang, så duet forsvinder fra vores abonnement...


1 Kommentar

Omdømme 1
Hej VivaJuel,

Man kan sagtens få fjernet duet fra abonnementet. Duet (når det er slået til) er en automatisk viderestilling fra fastnet til x antal mobilnumre. Derudover er der på 'Duet' en fælles voicemail boks mellem fastnet og mobilnummer. 

Dvs. hvis du har fået fjernet 'Duet' delen, kan der fortsat godt være en voicemail på. Vil man have fjernet den, har jeg en guide, som du kan følge her:

Slå Viderestilling til Voicemail til og fra 

Alle mobilabonnementer hos TDC er automatisk indstillet til at viderestille opkald til Voicemail, når din mobiltelefon er uden for dækning, optaget, slukket eller ikke bliver besvaret. Du kan selv ændre disse indstillinger, enten via din mobiltelefon (få hjælp hertil i vores mobilmanualer på dette link:http://telefonmanualer.tdc.dk/) eller ved hjælp af viderestillingskoder.

Viderestillingskoder

  • Kode 21 - Viderestilling af alle opkald
  • Kode 61 - Mobiltelefonen besvares ikke
  • Kode 62 - Mobiltelefonen er slukket eller uden for dækning
  • Kode 67 - Mobiltelefonen er optaget
Bemærk, at koderne 61 og 67 godt kan være aktiveret samtidigt. Men aktiveres kode 21, træder kode 61 og 67 ud af kraft, ligesom de automatisk aktiveres igen, når kode 21 ophæves.

Det er altid muligt at ændre dine viderestillinger, ligesom der kan viderestilles til et hvilket som helst andet dansk telefonnummer (dog ikke 80- og 90- numre eller særtjenester).

Slå viderestilling til:

Viderestilling til Voicemail, tast:
* viderestillingskode (fx 61) * dit Voicemail nummer #

Viderestilling til andet nummer, tast:
* viderestillingskode (fx 61) * telefonnummer #

Slå viderestilling fra:

Tast # viderestillingskode (fx 61) #

____________________________

Jeg håber at ovenstående kan være behjælpeligt Glad humørikon

Besvar