Opsætning af mail på Nokia Lumia 920


  • Udforsker
  • 22 kommentarer
Mine mails forsvinder fra min TDC web-mail. Jeg har tjekket, at opsætningen af outlook på min pc. Den er sat til, at gemme mails på serveren. Men hvordan sætter man dette på Nokia lumia 920? Jeg er ikke stødt ind i et felt, hvor man markerer dette ifm. opsætningen og heller ikke på TDCs vejledning. Kan nogen hjælpe?


4 Kommentarer

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=31165#mail den virker 100%

http://www.cbb.dk/mmsinternet-hjaelp/

din 920 læser fra server, gemmer ikke på mobil, så hvis din outlook ikke er sat op ?til at gemme i x dage så er de væk.. min outlook gemmer i 1 dag ud over så bruger jeg min google gmails som en backup det kan gøres på tdc

prøv i søg 920  der er lidt med mine problemer..

eller søg skriv. kan ikke se mine mails i webmail

Tak for sváret "Senior", men jeg forstår ikke, hvad du mener. Jeg har sat min telefon op til at modtage mails og det fungerer fint. Men det virker som om mails forsvinder fra min webmail hos TDC.

Hej beklage sever problem kan jeg. Ikke hjælpe med,jeg forstod at det var. 920 der. Var problemet,prøv Alex hos tds han hjalp mig,ses et under mit navn sttn,
Hej igen

Måske lidt hjælp, hos mig som jeg skrev gemmer jeg mails i 1dag, du kan prøve at åbne outlook / Funktioner/Konti/ marker din mailbox/egenskaber/avanceret/ og se hvorlang tid der står i LEVERING der retter du dage?

Eller har jeg ikke noget bud på problemet, min virker perfekt nu efter lidt problemer i starten

http://kundeservice.tdc.dk/privat/element.php?dogtag=p_help_bb_mail_op&ssols

http://kundeservice.tdc.dk/privat/element.php?dogtag=p_help_mob_ops

Besvar