Opsætning af et hjemmenetværk


Vi er en familie med 3 computere, som vi gerne vil have på et hjemmenetværk (2 kører i Windows 7 og 1 kører i Windows Vista).

 

Vi har TDC Home Duo og alle 3 computere tror vi kan kører i et netværk (har trådløs forbindelse).

 

Vi har selv prøvet lidt frem, men kan ikke få de 3 til at tale sammen.

 

Er der en venlig sjæl der kan guide os igennem(vi har kikket på diverse guides på nettet uden hjælp), de var lige lidt for nørdet og ikke helt aktuelle.

 

Et lille tillægsspørgsmål er om vi kan forhindre andre på vejen at kunne se vi har 3 computere?? Spørgsmålet kom sig af vi kan se andres netværk/også hjemmenetværk på vores computere(kan heldigvis ikke logge ind på dem)

 

MVH

molly
2 Kommentarer

Nej for at være lidt mere præcis, kan vi godt oprette det, men vi har problemer når vi skal logge på. Man skal give et brugernavn og adgangskode og uanset hvad vi foreslår kommer der fejl op. På et tidspunkt blev vi henvist til den adgangskode der var på den ene computer, og den brugte vi og vi brugte også den netværksnøgle computeren kom med ved tidligere lejlighed.

Skal netværksnavnet være det samme på alle 3 computere??

Vi bruger en LAN forbindelse, kan det give problemer??

Nu har vi fået de to computere til at tale sammen(de 2 med Win 7), men den sidste Vista maskinen spørger til brugernavn og adgangskode på de to andre. Hvad skal vi lige skrive der?? Alt vi foreslår bliver tilbagevist.

Ja og igen hvordan kan vi sørge for at andre beboere på vejen kan se vores netværk/computere??

Besvar