Numre på de såkaldte "fup opkald"


Goddag TDC.

 

Jeg har idag tirsdag den 17/7-12 modtaget 2 opkald fra det samme mærkelige telefonnummer og efter at have googlet nummeret er jeg nu ret sikker på at der er tale om et såkaldt fup-opkald.

 

Jeg tog ikke imod nogle af opkaldene men ifølge andre folk på nettet, er der tale om en person der anmoder om adgang til din computer af flere forskellige grunde såsom påstået virusangreb, skadelige programmer etc.

 

Mit spørgsmål: Når nu man ikke må angive telefonnumre her på forummet, er der så andre steder/metoder man kan/må henvise TDC til det, således at andre kunder gøres opmærksom på nummeret?


4 Kommentarer

Omdømme 1
Hej Brage

Nej det er der ikke, men det faktum at du skriver din advarsel her, burde være nok til at vi kunder er obs på sådanne opkald. Så tak for advarslen.

Patrick har svaret en anden kunde i dette indlæg, men prøv at læse hele tråden.

/t5/Bredb%C3%A5nd/sikkerhedspakke/m-p/89941#M12556

jeg har i går modtaget et engelse opkald fra en mand    og i dag var det en kvindestemme  som kan ringe baglæns fra fast til mobil puha  hej fra Lars 

Hej

Vi har også oplevet aft få fup opkald.

Ved google på nummeret fandt jeg denne side: http://www.wemgehoert.de/

Det er åbenbart ok at dele erfaringer om konkrete numre i tyskland, hvilket jeg synes man skal benytte sig af.

her kan man indtaste et nummer, se om andre har erfaringer med det nummer, og selv evt. angive en anmeldelse/beskrivelse, og angive sin opfattelse af "farligheden" af nummeret.

Glad humørikon Lars

Omdømme 1
Hej Lars

Tak for det - TDC har også en side som advarer om fup-opkald.

På siden er der et link, hvor vi kan anmelde fup-numre.

http://tdc.dk/nu/publish.php?id=31444

Besvar