Svar

Nokia's OVI marked


Hej,

 

Jeg har for nylig fået en Nokia X6, som jeg er rigtig glad for. Jeg har imidlertid et problem med at oprette forbindelse til Nokias OVI marked, der rummer mange interessante applikationer. En henvendelse til Nokias Support gav det svar at der er problemer med at tilgå OVI marked fra en telefon med TDC-abonnement (de anbefalede faktisk at jeg anvendte et SIM-kort fra en alternativ teleudbyder, hvis jeg havde den mulighed).

 

Nu tænker jeg at det da ikke kan passe at TDC sådan uden at informere om det spærrer for en i øvrigt lovlig og nyttig tjeneste på nettet, og jeg vil derfor gerne vide hvad jeg skal gøre for at få adgang til OVI marked fra min telefon.

 

mvh Nils

icon

Bedste svar af NilsKilen 14 oktober 2010, 13:02

Så fik jeg hul igennem til OVI MArked... *pyha!*Jeg brugte informationerne fra Patrick på følgende måde:Finten med https:// - der ikke virker gennem wap - var den manglende brik.Jeg oprettede et nyt adgangspunkt kaldet 'internet', valgte at søge efter tilgængelige adgangspunkter, valgte 'Pakkedata', og fik et adgangspunkt, der anvender internet i stedet for wap. Nu var der blot tilbage at sætte adgangspunktet til 1. prioritet og prøve at logge på... - det virkede!!Jeg takker mange gange for hjælpen, og lukker 'sagen'.mvh Nils Olav KilenSe original

7 Kommentarer

Omdømme 6
Hej NilsKilen

Det lyder som om, Nokia medarbejderen har taget den lette løsning og skudt væk fra der hvor han kunne hjælpe. Men hvem ved. Jeg har da selv haft Nokia telefoner tidligere, som jeg har været rigtig glad for. Men erindrer ikke jeg har haft problemer med deres SW marked. Kan enda huske, jeg engang downloadede et kort til min Nokia GPS imens jeg var i Italien (så jeg kunne finde hjem)  Glad humørikon

Lad os endelig høre fra andre kunder hvad deres oplevelser er. Så vil jeg forsøge at spørge lidt ind hos mine kolleger, som ved rigtigt meget om mobil. Også må vi skrives sammen igen, når vi har hørt fra andre.

Venligst

Patrick

Dér satte du faktisk fingeren på kernen i mit problem - jeg har ingen problemer med Nokias GPS-tjeneste - det er faktisk den ting på min telefon, der fungerer allerbedst - men der er ikke desto mindre problemer når jeg forsøger at logge på OVI Marked.

Jeg er spændt på hvad dine mobil-kyndige kolleger finder ud af...

på forhånd tak

mvh Nils Kilen

Omdømme 2
Hej NilsKilen

Først vil jeg gerne takke dig for dit indlæg og jeg kan godt se, at det er et problem. Men problemet er heldigvis ikke større, end at vi forhåbentlig kan løse det sammen :-)

Patrick har bedt mig hjælpe dig, idet han har lovet at spørge ind til dit problem og jeg kan hjælpe.

Nokias OVI marked kører med sikre forbindelser (https:/) og ikke (http:/) som betegnes ved "almindelige" hjemmesider. Disse sikre forbindelser (https:/) kan du ikke tilgå via WAP APN'en i din telefon. Du skal bruge internet APN'en, da denne kan tilgå de sikre sider. Det er den browser, som du normalt ser hjemmesider med.

Sig til hvis du ikke er helt med på, hvad jeg mener. Ellers glæder jeg mig til at høre, om det virker for dig.

Så fik jeg hul igennem til OVI MArked... *pyha!*

Jeg brugte informationerne fra Patrick på følgende måde:

Finten med https:// - der ikke virker gennem wap - var den manglende brik.

Jeg oprettede et nyt adgangspunkt kaldet 'internet', valgte at søge efter tilgængelige adgangspunkter, valgte 'Pakkedata', og fik et adgangspunkt, der anvender internet i stedet for wap. Nu var der blot tilbage at sætte adgangspunktet til 1. prioritet og prøve at logge på... - det virkede!!

Jeg takker mange gange for hjælpen, og lukker 'sagen'.

mvh Nils Olav Kilen

Hejsa

Pinligt, måske ja, men jeg forstår simpelthen ikke, hvad det er jeg skal gøre, for at kunne logge på ovi marked - er der en venlig sjæl der vil hjælpe?

Jeg har oprettet mig via pc'er, da min telefon blot står med "tænke-mode" i uendelig tid, hvis jeg forsøger at oprette via telefonen, eller efter at have oprettet mig på pc'er forsøger at logge på på telefonen - en Nokia 5230?

mvh. RikkeM

Hej RikkeM,

Ved du hvor dan din telefon får forbindelse til internettet? Er det med en WAP- eller med en internet-profil?

OVI marked virker (tilsyneladende) kun med en internet-profil.

mvh Nils

Hej Nils

Tak for hjælpen, jeg prøvede at gå ind via nettet istedet, og det virker sørme.......

mvh. Rikke

Besvar