Svar

Nokia 5800 kan ikke slette filer.


Hej.  Jeg har et problem, min Nokia 5800 xpress music kan ikke slette nogle filer, som jeg ikke bruger, og det er jeg ret træt af, fordi det fylder rigtig meget!  Hjælp tak!!!

icon

Bedste svar af FN1_01 21 marts 2011, 20:55

Du kan langt nemmere håndtere dine filer i din Nokia 5800 via din computer ved at installere de to gratis hjælpeprogrammer til Nokia (alle Nokia telefoner).Både Nokia PC Suite og Nokia OVI Suite er faktisk et must have når man har en Nokia telefon.http://www.nokia.dk/produktsupport/download-software/pc-suitehttp://www.nokia.dk/produktsupport/download-software/nokia-ovi-suiteMed Nokia PC Suite får du en filhåndtering som de kender den fra Windows (næsten) og hvor du kan flyte, slette, tilføje filer præcis som du kan i Windows Stifinder.Mobilen skal tilsluttes med kabel til USB. Håber der belev leveret et kabel sammen med din telefon. Det er ikke til alle modeller der følger kabel med, men så må du købe et i en butik, - eventuelt i en TDC butik, men det fås også i mange computerstores og eller kan købes på nettet.http://www.mytrendyphone.dk/shop/nokia-microusb-data-22388p.htmlhttp://www.mobil-butikken.dk/?37,nokia-usb-datakabel-ca-101Mvh FN ;-)Se original

2 Kommentarer

Omdømme 5
Du kan langt nemmere håndtere dine filer i din Nokia 5800 via din computer ved at installere de to gratis hjælpeprogrammer til Nokia (alle Nokia telefoner).

Både Nokia PC Suite og Nokia OVI Suite er faktisk et must have når man har en Nokia telefon.

http://www.nokia.dk/produktsupport/download-software/pc-suite

http://www.nokia.dk/produktsupport/download-software/nokia-ovi-suite

Med Nokia PC Suite får du en filhåndtering som de kender den fra Windows (næsten) og hvor du kan flyte, slette, tilføje filer præcis som du kan i Windows Stifinder.

Mobilen skal tilsluttes med kabel til USB. Håber der belev leveret et kabel sammen med din telefon. Det er ikke til alle modeller der følger kabel med, men så må du købe et i en butik, - eventuelt i en TDC butik, men det fås også i mange computerstores og eller kan købes på nettet.

http://www.mytrendyphone.dk/shop/nokia-microusb-data-22388p.html

http://www.mobil-butikken.dk/?37,nokia-usb-datakabel-ca-101

Mvh FN ;-)

Tak for svaret Meget glad humørikon Det virkede!!! Glad humørikon

Besvar