NetGear Wireless extender er ikke synlig i windows arbejdsgruppe

  • 19 september 2011
  • 1 kommentar
  • 198 visninger

Mit produkt er : NetGear Wireless-N 150 Router WNR612v2

 

Jeg har TDC HomeDuo router med 4 porte. Til 2 af portene har jeg tilkoblet 2 stk. NetGear Wireless-N 150.

 

Alle de computer der skal bruge netværket er sat op til at køre samme arbejdsgruppe i Windows 7, og alle skal have adgang til fællesmapper på hver enkelt computer.

 

Min problem er, at de computer der kobler  med kabel eller WiFi på de to  NetGear Wireless-N 150, kan ikke ses af de andre i arbejdsgruppen.

Alle de computer der kobler på nr. 1 af NetGear Wireless-N 150 kan se hinanden og alle dem der kobler på nr. 2 af NetGear Wireless-N 150 kan se hinanden, men dem der er på nr. 1 kan ikke se dem der er på nr.2. og omvendt.

Vælger jeg at fradoble de 2 NetGear Wireless-N 150, og sætte en computer til direkte til det kabel der før sad i NetGear Wireless-N 150,og  som kommer fra min TDC HomeDuo router, så virker det,  alle computer på forbindelse 1 og 2 kan se hinandens computer og fællesmapper. Min konklusion er at det ikke er min TDC HomeDuo router der er sat forkert op, men nogen i de 2 NetGear Wireless-N 150 der blokere.

 

Hvordan fjerne jeg denne blokering ?

 

 

Jeg har vedhæftet en fil indeholdende billeder af hele mit NetGear Wireless-N 150 setup.

http://gupl.dk/65809/ 


1 Kommentar

Omdømme 5
Hej stonefox,

Det er et stykke tid siden, du stillede dit spørgsmål herinde - har du fundet en løsning?

Hvis du har, så er du velkommen til at dele den med de andre brugere herinde. Hvis ikke, så giver jeg lige dit indlæg en chance til, ved at løfte det op i nærheden af toppen af forumet i en kort periode Glad humørikon

Hilsen Ulf

Besvar