Nemmere at være mobil på tdc.dk


Omdømme 6
I sidste måned lancerede vi mobil.tdc.dk . Det er en mobil udgave af storebror, tdc.dk. Og du bliver helt automatisk stillet videre, hvis du bare skriver "tdc.dk" i din browser på din mobil telefon.

Prøv det!

 

Siden er tilpasset, sådan at det i fremtiden er  nemmere at finde driftinfo, finde hjælp til dine TDC produkter, eller måske finde en TDC Butik og købe et par hovedtelefoner til netop din mobil

 

Det er ikke alting fra tdc.dk, som er på mobil.tdc.dk. Det mest relevante håber vi. Men selvfølgelig er det stadig muligt at nå alt på storebror tdc.dk med en mobil, så hvis du vil ind, f.eks på forum her, der ikke er blevet en del af mobil siden, så kan du stadig det. Den er blot ikke tilpasset din mobil på samme fine måde.

 

Hvis du vil "hoppe" fra mobilsiden til den almindelige side, har du mulighed for det, helt nede i bunden til højre. Hvis du andre steder bliver "flyttet" vil du få en besked om det, inden, så du har mulighed for at blive på mobilsitet, hvis du vil det.

 

Du skal bemærke, at det ikke er tablets, som iPad og android tablets der sender dig til mobilsiden. Fordi siden er udviklet specielt til den helt lille skærm der er på mobil telefoner. Men du kan godt få mobilsiden frem på din tablet, du skal blot gå direkte ind på den ved at skrive mobil.tdc.dk i adresse feltet på din tablets browser.

Du kan læse mere  

 

Hvis du tilfældigvis læser denne artikel på en mobiltelefon og vil springe direkte ind og se, er der link du kan trykke på her

 

Forsiden:

http://mobil.tdc.dk/

 

Hjælpesiderne:

http://mobil.tdc.dk/support

 

Driftinformation:

http://mobil.tdc.dk/support/driftsinformation/

 

Butik:

http://mobil.tdc.dk/butik/

 

 

Har du forslag, ideer eller konstruktiv kritik, så skriv gerne i tråden her, så sender vi det videre for dig.

 

Hilsen


2 Kommentarer

Omdømme 2
Badge
Patrick skrev:
I sidste måned lancerede vi mobil.tdc.dk .

Har du forslag, ideer eller konstruktiv kritik, så skriv gerne i tråden her, så sender vi det videre for dig.

Hilsen

Virker meget godt og ser pæn ud.. Umildbare forslag:

Øverst oppe i TDC baren, virker lidt tom her ville jeg tro feltet indeholdte et søgefelt da jeg prøvede at trykke på det.. Kunne være en ide for hurtig søgning på sitet.

Driftinfo ville nok være rart at hjemmesiden hentede gps lokation og fremviste et kort over driftforstyrrelserne.. altså at man ryger direkte til det område man er i istedet for en liste. 

:-)

Omdømme 6
Hej BH81

Jeg har sendt dine udmærkede forslag videre.

Hilsen

Besvar