Svar

Modtager e-mails til andres e-mail adresser


Jeg modtager en del mails, der er sendt til Alias adresser, der minder om nogle af de Alias adresser, som jeg har oprettet og anvender i Outlook.

Hvordan kan jeg modtage mails til en anden adresse end dem jeg har registreret?

Hvordan får jeg lukket for disse adresser?

icon

Bedste svar af jeps-92 9 december 2010, 08:27

miela1 skrev:

Jeg kom lige til at tænke på at TDCs spamfilter har været eller delvis været gået ned, det kan jo godt have skabt noget forviring i mail serveren, men modtage mails som ikke er sendt til sin mail adresse, den her jeg aldrig hørt førDet er heller ikke det der sker.Jeg kan ikke huske (i detaljer) den bag ved liggende årsag, men det man ser som "Til" adresse er et felt i headeren, som kun er til for at gøre det nemmere at læse. Den virkelige "Til" adresse er kodet i e-mailens header på en anden måde.Jeg er overbedvidst om, at problemet er opstået fordi TDC's spamfilter har været nede eller delvis ude af funktion. Da jeg tjekkede e-mails her til morgen, var situationen normaliseret.Så TDC har nok få styr på det igen. Humørikon med tungeSe original

29 Kommentarer

Omdømme 1
Hej Unconnected

Velkommen til TDC-forum.

Jeg er kunde som du og vil godt forsøge at hjælpe.

Du skriver ikke hvilken postklient/postprogram du bruger.

Vigtigt: Er rettet:

Hvis du bruger webmail kan du blokere en afsender uden at åbne mailen. sæt vinge ud for den mail du ønsker at blokere. Under funktioner kommer et gardin til syne, hvor der står "bloker afsender".

Der må være lignende muligheder i andre postprogrammer.

redigeret: Bruger du Windows Live mail, kan du højreklikke på den mail du ikke vil modtage og derefter finde "uønsket post".

Håber det hjælper så du kan blive fri for at modtage post du ikke ønsker.

Hører gerne fra dig igen.Glad humørikon

Hej Maja

Tak for tippet, men problemet er ikke afsenderen, men modtager adressen.

Jeg får mail, der er sendt til en anden mail adresse end den jeg har registreret.

Det kan jeg ikke lukke ude med et spamfilter, da det udelukkende fokuserer på afsenderen.

Jeg bruger Thunderbird som mailklient til at modtage min TDC privat mail.

Mvh.

Unconnected

Omdømme 1
Hej igen

Det er da underligt. Kender du afsenderen på de mail du får? eller misforstår jeg stadig dit spørgsmål?

Jeg spørger fordi, da jeg fornylig opsatte mit postprogram til YouSee's server, måtte jeg kassere de første opsætninger, fordi programmet jeg brugte til at lave opsætningen blev ved med at skrive et andet navn efter snabel-a'et. Da du  sikkert har tjekket dit opsætning kan det vel heller ikke være den?

Jeg kender desværre ikke Thunderbird Trist humørikon, så vi bliver nok nød til at vente på et andet bud.

Hej Maja,

Nej, jeg kender ikke afsenderne og jeg kender heller ikke modtager e-mail adresserne.

Jeg har modtaget mails sendt til forskellige adresser, som jeg ikke har nogen relation til. 

Thunderbird er sat op til mit TDC kontonummer og mail adresserne er defineret med Alias ved TDC.

Mvh. Unconnected

Omdømme 4
Hej

Det lyder som om der er et problem med TDC's postserver. Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til tdc på tlf. 80808047 og fortælle om problemet. Det må simpelt hen ikke finde sted, at du modtager andres post på andre mailadresser end dine egne.

Omdømme 3
Men det ER SPAM.

Det er ikke e-mails, som ved en fejl er kommet i din indbakke.

Der er ikke så meget at gøre ved. Slet det uden at åbne det.

Sådanne ubrud af spam kommer i perioder. Vi må håbe TDC får tuned deres ellers udmærkede spam filter til at fange dem.

Omdømme 4
Hej jeps-92

Jeg har lige været inde på min webmail og lure i min spammappe., efter jeg læste dit indlæg her.

Hold da op mand, lad mig da få korrigeret mit forslag til vedkommende om at henvende sig til TDC., det er der ingen grund til. Du har da fuldstændig ret, det er spammail. Jeg har da aldrig haft så travlt med at slette mails som nu, og jeg har nu sat min webmail op til at slette spam automatisk.

Så kan jeg så sidde tilbage her og undre mig over hvorfor jeg har overset så vigtig en detalje. Man lærer jo noget hele tiden Meget glad humørikon

Tak skal du have jeeps-92. Så må vi jo, som du allerede har gjort,opfordre til ikke at åbne, læse eller klikke på noget i de mails, men slette her og nu. 

Omdømme 6
Hej, undskyld jeg blander mig. har jo ikke webmail.

Hvordan får i det til spam mail?.

der bliver skrevet at det er mails der er blevet sendt til en anden mail adresse en den som spørger har. eller er det mig der har misforstået det.

Omdømme 1
Hej KNP

Det er jo altid rart når der går et lys op for en, men nu er jeg pludselig blevet i tvivl.

Hvad er forskellen på det jeg skrev i svar 2 og så det du lige har skrevet?Glad humørikon

Omdømme 6
Jeg tror lige jeg skriver hvordan jeg har forstået spørsmålet.

spøger har en mail adresse med en eller fler aliasser, somhan så vil hente ned i sit mail program, problemet er så at spøger får mails der er sendt til en andres email adresser, som godtnok minder om de aliasser som spørger har tilknyttet til sin mailadresse.

det er sådan jeg her forstået den, jeg har godtnok læst tråden gennem for at forstå det da jeg syses det er lidt forvirende skrevet.

Omdømme 4
Hej med jer

Det er altså spam. Jeg har siddet og studeret nogle af de mails og modtageradressen, inden de blev slettet. 

Det var ikke nogle af mine mailadresser der var anført på nogle af de mails, men domænenavnet passede, og nogle domænenavne var TDC som jeg ikke bruger, men der var ingen direkte sammanfald med mine navne. Undtagen en, det passede fuldstændig og var skrevet på dansk, men blev trods alt fanget af filtret. Indholdet af de mails var det sædvanlige om køb af Viagra og pokerspil, og det på dansk, tilbød mig at tjene en masse penge her og nu. Det jeg sådan umiddelbart kunne finde ud af, kom en del af dem angiveligt fra Canada.

Omdømme 6
Hej,

Jeg er temlig sikker på i mellem de 4 af os skal vi nok finde udaf det, det gør vi jo næsten altid.

Jeg kom lige til at tænke på at TDCs spamfilter har været eller delvis været gået ned, det kan jo godt have skabt noget forviring i mail serveren, men modtage mails som ikke er sendt til sin mail adresse, den her jeg aldrig hørt før, men når post danmark kan få post til at komme i forkert postkasse så kan tdc mail server vel også, men jeg vil nu sige at de råd om at ringe til Kundeservice, bør følges da spam eller ej, skal man ikke modtage mails sendt til en anden.

Omdømme 4
Jeg har en tilføjelse

I sidste uge hentede jeg mails ind med Windows Mail, og der landede en spammail i uønsket post og en i min indbakke, og det var altså ikke med mine adresser som modtager, domænenavnet var korrekt.  Så det kan altså godt forekomme.

Jeg vil sætte mit spamfilter til at gemme i 7 dage og give mig meddelelse inden de slettes, så vil jeg lige prøve at undersøge nærmere med de mailadresser og domænenavne, og så give en tilbagemelding hertil.

Omdømme 1
Hej igen

Nu er jeg i den heldige sitiation, at jeg ikke får spam-mail. Jeg pudser lige glorien

Jeg har lige undersøgt min webmail for måske oversete mail, og der var ingen. 7,9,13, Jeg har aktiveret mit spamfilter til at flytte spam-mail til min spam-mappe og jeg tror da det virker. Nyhedsbrevet "komputer for alle" henter jeg (med vilje) i den mappe en gang pr. mdr. Derfor spørger jeg af ren nysgerrighed Hvad er forskællen?

Omdømme 6
Hej igen KPN,

Jeg er helt sikker på at når du siger at det er noget du her oplevet at det kan ske,

min pointe er bare et det ikke burte eller må ske, en dag kunne det jo være noget andet en spam mails, en email fra en advokat, eller noget andet personligt.

i de den her "Moderne" tid som vi lever i, kan malis jo indholde meget personlige oplysninger, jeg kænder ikke andre kommuner men her i Syddjurs forgår meget kominikation Kommune og Borger i mellem via Email, forde det er hurtiger, og til dels mere sikker end postdanmark.

Omdømme 6
Hej, MajaH.

Jeg forstår ikke helt forskælden på hvad? et nyhedsbrev og spam.

et nyheds brev her du selv bedt om at få tilsendt, og skal kunne afmælde, en spam mail er reklamer og nyhedsbreve du ikke har bedt om at få og/eller ikke kan afmælde, og er derfor ulovligt.

Omdømme 4
Jeg har lige redigeret i mit sidste indlæg

Maja jeg har ikke rigtigt forstået dit sidste indlæg.

Miela 1 vi er som sædvanlig enige, jeg er bare helt sikker på at det vore første spørger har oplevet, er det samme som jeg netop har beskrevet. Men generelt tror jeg ikke at det er noget der forekommer med korrekt anført mailadresse, men modtageradresserne på de her spammails er noget lusket og det er det jeg vil prøve at grave lidt mere i, når jeg fanger noget mere spam

Omdømme 1
Det var i meddelelse 10 jeg spurte KPN;

Hvad er forskellen på det jeg skrev i svar 2 og så det KPN skrev i nr. 9?

Omdømme 6
Hej KPN,

Ja selvfølig er vi enige, det er vi jo altidBlinkende humørikon

Jeg håber du har ret i at det er noget der kun forkommer med spam mails, alt andet ville da være skræmmende, og ville nok også få mig til at skifte holde med at bruge mail til maget af det jeg bruger mails til.

Omdømme 6
Hej,

Forskælden er et der stort set ikke er nogen forskæld kun 2 forskellige måder at skrive det samme

Omdømme 3
miela1 skrev:
Jeg kom lige til at tænke på at TDCs spamfilter har været eller delvis været gået ned, det kan jo godt have skabt noget forviring i mail serveren, men modtage mails som ikke er sendt til sin mail adresse, den her jeg aldrig hørt før

Det er heller ikke det der sker.

Jeg kan ikke huske (i detaljer) den bag ved liggende årsag, men det man ser som "Til" adresse er et felt i headeren, som kun er til for at gøre det nemmere at læse. Den virkelige "Til" adresse er kodet i e-mailens header på en anden måde.

Jeg er overbedvidst om, at problemet er opstået fordi TDC's spamfilter har været nede eller delvis ude af funktion. Da jeg tjekkede e-mails her til morgen, var situationen normaliseret.

Så TDC har nok få styr på det igen. Humørikon med tunge

Omdømme 1
Hej miela1

Du skriver: 

"Forskælden er et der stort set ikke er nogen forskæld kun 2 forskellige måder at skrive det samme"

Fint, sådan læste jeg  også indlægeneBlinkende humørikon, men troede at jeg havde misforstået noget. Da emnet er ret alvorlig og meget irriterende, er jeg glad for at du svarede. Tak for det. 

Omdømme 6
Hej, jeps-92,

Jeg forstår ikke helt hvad du mener, du starter med at skrive "Det er heller det der sker" og så begynder og fortælle noget om mail adresser, som du har ret i, mails adressen/domæne navnet, er bare en nemmer måde at skrive en IP på, nå det er et side spor.

men så ender du om med at komme til samme kunklution som jeg har started med at skrive nemlig at TDCs Spam filter har været nede.

men hvad er det så du er uenig med mig i.

Omdømme 3
miela1 skrev:
men modtage mails som ikke er sendt til sin mail adresse, den her jeg aldrig hørt før,

Det er denne linje jeg kommentere med, at det heller ikke er det der sker.

Omdømme 6
hej,

Så er jeg med, men jeg er nok lidt uenig med dig, spam er også mails.

mit håb er bare at det kun sker med spam mails, som du også kan se længer nede i tråden. men jer er meget bekrymret for kan det ske maed spam mails kan det vel også ske med "Rigtige" Mails, men problemet er nok at TDCs post server er blevet kvalt af den spam "bombe" der åbenbart har været her de sidste dage.

Besvar