Svar

Mobilt bredbånd uden fast bopæl?

  • 5 september 2010
  • 1 kommentar
  • 341 visninger

Hej.

Jeg håber i kan hjælpe mig. Jeg er hjemløs  og flytter lidt rundt, indtil jeg har fundet et sted at bo. Da jeg leder efter både job og bolig, har jeg virkelig brug for at komme på nettet.

Jeg er i forvejen kunde hos TDC, men er sat i bero, da jeg som nævnt ikke har nogen fast adresse og derfor ikke bruger hverken fastnet eller bredbånd.

 

 

Kan jeg stadig få etableret mobilt bredbånd eller er det et helt andet produkt jeg skal have fat i?

 

På forhånd mange tak for hjælpen.

 

Homeless

icon

Bedste svar af Angelika 8 september 2010, 12:50

Hej HomelessTak fordi du har valgt ,  at benytte vores forum.Den bedste løsning i din situation, vil være at oprette mobilt bredbånd. Det kræver dog, at du har registreret en folkeregister adresse.  Hvis du ikke har det, kan det desværre ikke lade sig gøre. Du har mulighed for at læse mere om produktet her: http://shop.tdc.dk/Mobilt%20bredb%c3%a5nd/mobile-broadband,default,sc.htmlØnsker du at bestille produktet, kan du kontakte vores kundeservice på 80808010, eller besøge vores nærmeste TDC butik.Se original

1 Kommentar

Omdømme 2
Hej Homeless

Tak fordi du har valgt ,  at benytte vores forum.

Den bedste løsning i din situation, vil være at oprette mobilt bredbånd. Det kræver dog, at du har registreret en folkeregister adresse.  

Hvis du ikke har det, kan det desværre ikke lade sig gøre. Du har mulighed for at læse mere om produktet her: http://shop.tdc.dk/Mobilt%20bredb%c3%a5nd/mobile-broadband,default,sc.html

Ønsker du at bestille produktet, kan du kontakte vores kundeservice på 80808010, eller besøge vores nærmeste TDC butik.

Besvar