Mit TDC på TDC Tv


I menuen på TDC Tv er der et nyt punkt der hedder Mit TDC. Hvornår bliver det aktivt. 


24 Kommentarer

Omdømme 2
Hej Bygaden

Tak for dit indlæg.

Vi har ikke nogen dato endnu, men vi arbejder på højtryk for at få det færdigt hurtigst muligt.

Og jeg kan love dig for at det bliver fedt Glad humørikon

Skriv endelig tilbage hvis du har flere spørgsmål.

Venlig hilsen

 

ThomasG

Omdømme 4
Badge +1
ThomasG skrev:
Skriv endelig tilbage hvis du har flere spørgsmål.Venlig hilsen

 

ThomasG

Nu hvor du selv skriver det, så er mit spørgsmål:

Hvad kan vi forvente af "Mit TDC" andet end at det bliver fantastisk ? (der er godt nok lagt op til noget her). Kom med et par hints.

Mvh

skriver idag den 6 august.... noget nyt?

Omdømme 1
Ja det er der det starter op i august og september du kan læse mere her http://om.tdc.dk/publish.php?id=29668

Omdømme 5
Skriver i dag 6. august 2011. Noget nyt, andet end der er en nyhedstjeneste, hvilket jeg ikke synes er fantastisk?

Jeg håber at du ThomasG vil sørge for, at TDC lever op til de forventninger du beder vores underbedsthed om at stille offorvente.

Sadly, så har TDC's tjenester det med at være MEGET fejlbehæftede, beta-lignende (alpha-lignende) og i det mindste ikke leve op til forventningerne. (her tænker jeg på PLAY-app og Yousee's Player, som ikke er til at finde for tdc's kunder www.yousee.tv/player)

og at det ikke er muligt at stifte abonnement på TDC PLAY eller WebTV særskilt, og at ikke-kunder ikke kan leje film online. - Filmene er desuden dyre.  - Hvorfor ikke et abonnement til 49 om måneden for tre-fire gratis film på boksen og online? - Eller et partnerskab med LOVEFiLM eller BLOCKBUSTER? 

Omdømme 1
HeinrichP du har da ret i mange af de ting du godt vil ha men ting tar tid det kommer ikke hurtigere fordi du gør opmærksom på ting du godt kunne tænke dig TDC er kommet langt siden de udbød TDC tv tænk på hvor lidt du kan få hos feks Telia TV det kommer ikke fra uge til uge det tar nok mere end 1 år men jeg er sikker på det nok skal blive godt med tiden men giv tid tålmodighed er en dyd 

okay.. det var lidt skuffet...

Omdømme 5
Det kan godt være, men IT-industrien og det danske Telemarked har en del at leve op til før 2020, hvor alle skal kunne få 100mbit (også i "udkants"-områder som Vesterbro i København og visse steder i Roskilde, Djursland og Ålborg), og 20mbit på mobilmasterne så vidt jeg husker.

Så når man er snart i 2012, og disse ting tager 1år+ per ting, så ... ja så kommer TDC nok til at betale kæmpemæssige rykkerbøder til den tid i 2020, i sidste ende højere priser for kunderne.

Så det skal eksempelvis ikke tage et år for softwaren i tv-boksen at blive opdateret, og ikke et år for samtlige kunder at blive opgraderet til "op til 20mbit" (der blev først sagt noget om det til februar første gang, men mange kunder har vidst det siden oktober-november 2010)

Så er det i orden at TDC bruger lang tid på at følge efter de andre teleselskaber med hensyn til at fjerne opkaldsafgiften osv.

Med hensyn til TeliaTV, så får jeg dér både StartForfra, Filmlejning og TV On Demand (TV-Arkiv), så hvad det er jeg mangler, ved jeg ikke. Flere kanaler? Jo, det kan jeg godt se, men det indeholder alligevel de funktioner man forventer af et TV-produkt i dag. 

-----

På den anden side, så hvis StartForfra og Tv-Arkiv bliver introduceret til TDC-TV, så er jeg samlet set tilfreds.

Yousee har en Player, www.yousee.tv/player, og tdc bruger allerede Yousee's interface til webtv, så hvorfor ikke TDC også kan bruge denne player STRAKS, forekommer for mig meget mærkeligt.

Man kan ikke have et særskilt abonnement på TDC PLAY, og man kan ikke som ikke-kunde leje film hos TDC på nettet. - Mærkeligt i disse priskrigs/finanskrisetider. 

Omdømme 5
Lige for at tilføje, så er TeliaTV også samlet set nyopstartet i forhold til TDC-TV, som har kørt siden vistnok 2007-2008, http://om.tdc.dk/publish.php?id=9876, og der er først for nyligt blevet åbnet sådan rigtigt op for at andre selskaber kan leje sig ind på TDC's net, for at sende tv, http://epn.dk/teknologi2/tele/article2436505.ece, så om det undrer, nej. 

Omdømme 4
Badge +1
HeinrichP skrev:ja så kommer TDC nok til at betale kæmpemæssige rykkerbøder til den tid i 2020, i sidste ende højere priser for kunderne.

Har TDC forpligtet sig til at levere 100mbit inden 2020?

Mvh

Omdømme 5
Nej, men beslutningen er taget af Folketinget, så tdc er automatisk forpligtet til dette. Desuden har Telebranchens formænd været med i forhandlingerne:

http://comon.dk/nyheder/hver-fjerde-dansker-kan-fa-100-mbit-s-1.378012.html

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/07/11/195103.htm

http://www.ft.dk/samling/20101/almdel/uvt/spm/14/svar/752007/911951/index.htm 

og så skal det også lige nævnes, at jeg skriver "nok til at betale ..", da det ind til videre bare er en målsætning for fremtidens Digitale Danmark, men har som følge heraf skrevet til itst, som jeg før har haft skrevet til, og forventer dermed svar inden for et par uger.

Omdømme 4
Badge +1
HeinrichP skrev:
Nej, men beslutningen er taget af Folketinget, så tdc er automatisk forpligtet til dette. Desuden har Telebranchens formænd været med i forhandlingerne:

http://comon.dk/nyheder/hver-fjerde-dansker-kan-fa-100-mbit-s-1.378012.html

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/07/11/195103.htm

http://www.ft.dk/samling/20101/almdel/uvt/spm/14/svar/752007/911951/index.htm 

og så skal det også lige nævnes, at jeg skriver "nok til at betale ..", da det ind til videre bare er en målsætning for fremtidens Digitale Danmark, men har som følge heraf skrevet til itst, som jeg før har haft skrevet til, og forventer dermed svar inden for et par uger.

Nej, fordi at Folketinget vedtager det betyder det íkke at TDC er forpligtet til det, hvilket der heller ikke står nogle steder i de links du har indsat. Du mener måske også at alle de andre bredbåndsudbydere er forpligtet til det?

Mvh

Omdømme 5
Ok, jeg admit at jeg tager fejl

http://vtu.dk/nyheder/pressemeddelelser/2010/regeringen-saetter-ambitioest-bredbaandsmaal-for-hele-danmark/ 

Men det er dog sikkert, at Teleselskaberne er forpligtet til at levere en vis hastighed på mobilt bredbånd i Danmark (yderkantsområderne).

http://www.version2.dk/artikel/sahl-madsen-sikrer-udkantsbredbaand-29686

og der kan opstå krav ud fra hvad vores kære Videnskabsminister, Charlotte Sahl Madsen, siger. - og hvordan version2 har fået 100mbit blandet ind i mobil bredbånd ved jeg ikke, men det er en fejl, hvilket også strejfes kort i kommentarfeltet. 

Omdømme 2
Lige et spørgsmål til Thomas G

Har TDC planer om at TDC Homeboksen ect. skulle indgå i/på tvboksen?

Jeg ved godt at man på mange fladskærme; via netværksopsætningen, kan få vist indholdet af TDC Homboks Jeg bruger det selv. mp3 musik, foto og videofiler.

Jeg synes iøvrigt at det er glimmerende ide, at fremvise de div. nyhedsaviser på/under fanen Mit TDC.

Det er sådan jeg har forstået det. (Opdaterningen kommer vel snart til mig; og på mine 1+2 tvbokse).

Med venlig hilsen

Munk

Omdømme 4
Nu nærmer vi os endelig en lanceringen af TDC TV-apps.

TDC TV-apps vil indeholde følgende tjenester.

TDC Play:

Adgang til over 10 mio. musiknumre på dit tv, uden du behøver logge ind.

Mulighed for at oprette playlister online og tilgå dem på tv’et.

Nyheder:

Nyheder med video og foto opdateret døgnet rundt.

Leveres af Jyllandsposten og opdateres løbende af online redaktionen.

Vejret:

Vejrudsigten for dit lokalområde, hele Danmark og resten af verden.

7 døgns prognose og 3 timers interval på en given dag.

Radio:

Let adgang til radiokanaler direkte på dit tv.

Betjeningsvenlig brugerflade med mulighed for at lave favoritter.

HomeDisk:

Se billeder fra HomeDisk som slideshow direkte på dit tv.

Læs mere om TDC TV-apps her www.tdc.dk/3905

Som der står på siden, er det i test i øjeblikket, dvs. fra i dag og den næste uges tid, åbnes der dagligt op for et antal kunder, indtil vi d. 3/9 rammer alle vores TDC TV-kunder.

Vh.

Rasmus - TDC

hvad sker der lige når man trykker på homedisk.?

er tv trio sådan indrettet at det skal gå i stykker hver gang der er skybrud og lyn og torden. nu har vi igen hverken telf. eller tv. men kun nettet. er der andre bruger der ude for det også?

Omdømme 4
Badge
Hej Ann23

Dit indlæg er måske havnet lidt i den "forkerte" tråd - men nej selvfølgelig er Trio ikke indrettet til at gå ned pga. skybrud Glad humørikon Hvis selve internetforbindelsen er ok, kan du forsøge dig med en genstart af alt udstyr.
Dvs. sluk for både dit modem (Homebox) og dine TV bokse.
Tænd derefter for modem igen - og  når der er lys i @ kan du tænde for dine TV bokse igen.
Hvis det ikke løser problemet bør du kontakte Hotline for fejlmelding.

Mvh. Gitte

svar: den genstarter.. :-(

Omdømme 4
batman skrev:

hvad sker der lige når man trykker på homedisk.?Hej batman

Hvis du har en HomeDisk, vil du som der står ovenfor, kunne tilgå de billeder, du evt. har lagt på den.

Vh.

Rasmus - TDC

Har Home Trio og 3 Multiroom men den eneste der har Mit TDC er den ene Multiroom Boks

burde alle ikke være opdateret ?

Hurra Mit TV virker hos mig nu. Det er virkelig meget brugbart - især sammen med min Homedisk - smart at se sine billeder på den store TV-skærm. Glæd jeg alle Home-Trio brugere.

Mogens

Samme situation herTrist humørikon

Sjovt nok er det den nyeste multiroomboks, hvor funktionen er aktiveret..

Man kunne godt få den mistanke, at aktiveringen følger alderen på hardwaren... På den vis kan man jo godt sige, at udrulningen rammer vilkårligt udvalgte..

Men det er en fed funktion! Så glæder jeg mig bare til, at det bliver muligt at streame video og musik fra homediskenGlad humørikon

jeg har en mediaserver.. men jers udstyr genstarter når jeg klikker på det.

Besvar