Mit tdc


Hej

 

Jeg har fået hometrio idag og det er installeret. Jeg har så oprettet et tdc login men jeg kan så kun tilknytte mit bredbåndstelefoni. Da jeg gerne vil oprette en mail står der at man kan finde sit bredbånds forbindelse ude til venstre i menuen men da jeg ikke kan tilknytte den er det jo lidt svært.

 

Når jeg vælger tilknytte tdc tv så står der bare telefoni og den er jo tilknytte det samme sker hvis jeg vælger bredbånd. Hvad skal man så gøre.

 

Kan det skyldes da min bredbåndstelefoni ikke virker da der var noget med en server , men skulle virke senere idag. Jeg kan heller ikke oprette tdcplay


5 Kommentarer

Hej

Jeg har fået hometrio idag og det er installeret. Jeg har så oprettet et tdc login men jeg kan så kun tilknyt mit bredbåndstelefoni. Da jeg gerne vil oprette en mail står der at man kan finde sit bredbånds forbindelse ude til venstre i menuen men da jeg ikke kan tilknytte den er det jo lidt svært.

Når jeg vælger tilknyt tdc tv så står der bare telefoni og den er jo tilknyttet det samme sker hvis jeg vælger bredbånd. Hvad skal man så gøre

Omdømme 4
Hej cianteto

Velkommen til TDC-forum

Prøv at se dette link: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=25186#opret

Du kan finde yderlige hjælp inde på  TDC hjælpesiderne om oprettelse af mail, tilknytning af mailadresse og opretning af Mailboks/Webmail. TDC-play adgang kan først oprettes når du har tilknyttet en mailadresse i selvbetjening.

Prøv dette og du er velkommen til at vende tilbage i forum for yderligere hjælp

Omdømme 4
Hej igen cianteto

Jeg kan se at du har oprettet en ny tråd med nøjagtig det samme spørgsmål under Abonnement

Det er det nemmeste for alle hvis du vil nøjes med at oprette en enkelt tråd omkring samme spørgsmål. Så vil du også få svarene her i samme tråd.

Dette var bare lige en lille ekstrabemærkning Blinkende humørikon

Skal der bruges EM nummer for at oprette mail, og hvor får man den henne

Omdømme 4
Hej sdysdy

Ud fra de oplysninger du giver er det svært at gætte sig til hvad det er du vil oprette, mailadresse eller mailkonto, men jeg prøver alligevel.

Du har oprettet et TDC-login for at komme her på forum.

Dernæst skal du have oprettet adgang til selvbetjening: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=25186#opret. eller dette: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=25240

Så skal du i selvbetjening tilknytte dit bredbåndsabonnement mailadresse og derefter oprette mailboks og adgang til webmail.

Prøv at følge dette link jeg har givet der skulle gerne blive vejledt.

Hvis det ikke hjælper dig på vej, så vend tilbage med med flere oplysninger om dit problem. 

Besvar