Svar

Mail Send og Modtag virker ikke POP3 e-mail server


  • Deltager
  • 1 kommentar
Hej

 

Unable to connect to incoming (POP3) e-mail server, Reported Error (0x80042108)

 

TDC Homebox

PC Styresystem XP Pro SP3

E-mail Software Outlook 2003 SP3 og Mozilla Thunderbird 14.0

Fejl på 2 individuelle PC'er i hjemmet, idag. (så samme fejl for nogle dage siden) Outlook 2003 har ellers kørt upåklageligt med samme konti og addresser sidste 4-5 år.

Outlook 2003 kan ikke sende og hente e-mail.

Mozilla Thunderbird forsøgt for at sikre det ikke er software issue, ved opsætning finder Mozilla fint tdc mail servere og auto opsætning af pop3.mail.dk port 110 samt asmtp og port 587, men kan ikke forbinde og sende/modtage. 

Har forsøgt at afbryde all virus/firewall (Kaspersky), samme resultat

 

Har fået telefon support idag, kørte også TDC's Mail værktøj "grøn Flag 🙂, indstillinger er alle OK, supporter kunne ikke hjælpe med yderligere, sagde direkte at vedkommende ikke vidste hvad der ellers kunne gøres.

 

Web mail på IE8 viker med samme konto og password. OK

E-mail via Mobil telefon med samme konto og password OK

(og mobilen er ikke via Web men via pop3 og asmtp, men det virker, åbenbart anden tilgang til pop3 med mobil???)

 

Ved check af TDC POP3 server via Internet værktøjer, POP3.mail.dk server melder klar, men det er ikke muligt at logge in med konto og password, her melder IT værktøjet fejl, not possible to Autheticate xxxx@pc.dk on pop3.mail.dk.

 

Synes at være TDC pop3 server fejl på nettet port/adgang for net clienter, eller nogle uheldige instillinger som er ændret af TDC for nyeligt, da både mobil og web virker. 

 

Men det er ikke desto mindre noget møg når det ikke virker og der ikke kan gives noget svar fra support  

 

CH

icon

Bedste svar af cpn 21 august 2012, 16:19

HejNej alle indstillinger var/er OK.Prøvede Telnet på 110 og 587 og 25 på diverse in/out mail servere og sørme om ikke der var manglende forbindelse til mail servere på disse porteSå ringede klokken ind,Burde have chekket den famøse og jeg skal komme efter dig mest fantastiske, stablie, medgørlige, brugervenlige og let konfigurerbar, all in one black box/router/modem/trådløs modem fra TDC, the one and only "TDC Homebox"(har enda kun internet på den).Hvor kunne jeg glemme den lille tids-røver som sætter enhver med en smule hjemmenetværk med lidt FTP, lidt shared drives og ældre versioner af trådløse lap tops på en næsten uendelig rejse.Genstart af den famøse, og Ha, e-mail data bussen kører igen :-)Måske andre kan bruge en lille "reminder", ved lign udfordringer, hvis man er indehaver af den lille famøse box.CHSe original

2 Kommentarer

Omdømme 5
Hej cpn

Kan det være muligt at du ikke har de rigtige indstillinger.

Se link: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=6005

hilsen Bente

Hej

Nej alle indstillinger var/er OK.

Prøvede Telnet på 110 og 587 og 25 på diverse in/out mail servere og sørme om ikke der var manglende forbindelse til mail servere på disse porte

Så ringede klokken ind,

Burde have chekket den famøse og jeg skal komme efter dig mest fantastiske, stablie, medgørlige, brugervenlige og let konfigurerbar, all in one black box/router/modem/trådløs modem fra TDC, the one and only "TDC Homebox"(har enda kun internet på den).

Hvor kunne jeg glemme den lille tids-røver som sætter enhver med en smule hjemmenetværk med lidt FTP, lidt shared drives og ældre versioner af trådløse lap tops på en næsten uendelig rejse.

Genstart af den famøse, og Ha, e-mail data bussen kører igen :-)

Måske andre kan bruge en lille "reminder", ved lign udfordringer, hvis man er indehaver af den lille famøse box.

CH

Besvar