Svar

Mail opsætning


Jeg finder det en smule problematisk at jeg ikke kan se hvilke mapper der er sendt nye mails til. Jeg har 20 forskellige mapper, og skal åbne alle de mapper jeg har sorteret indkommende mails til for at se om der skulle være kommet nye.

Jeg har ved siden af TDC mail som jeg hovedsageligt bruger til erhverv, en gratis mail konto som fremhæver de mapper hvor der er kommet ny post til. Kan det lade sig gøre hos en udbyder af gratis mail konti, kan det vel også lade sig gøre hos TDC ... ?!

icon

Bedste svar af BassNo1 2 februar 2011, 20:20

Det må jeg så tage til takke med for nu, -men håber at det tages til efterretning med henblik på en ændring.Takker FN for svarene :-)Se original

6 Kommentarer

Omdømme 5
Det kan det da også, hvis vi ellers taler om det samme.

Jeg antager at du tilgår din TDC mailserver på dette link:

http://mail.tdc.dk

Hvis du gør det så fremgår det af oversigten over "Mapper" hvor mange mail der er i hver mappe, samt hvor mange af disse der er ulæste.

Mvh FN ;-)

Jo, jeg tilgår via mail.tdc.dk, men der står hverken hvor mange mails mapperne i listen indeholder eller hvor mange ulæste der er ... !

Sorry, -jeg ser nu hvad du mener... Men jeg kunne godt ønske mig at der på den side jeg starter på og hvorfra jeg læser min mail, har et overblik over nye mails, uden at skulle linke hen på min mappe oversigt ;-)

Omdømme 5
Det er ikke optimalt i forhold til det du ønsker, men det er den bedste option på den webside.

Mvh FN ;-)

Det må jeg så tage til takke med for nu, -men håber at det tages til efterretning med henblik på en ændring.

Takker FN for svarene :-)

Omdømme 5
Du kan jo angive nedenstående link som din genvej til http://mail.tdc.dk Så kommer du direkte ind på den ønskede oversigt:

http://mail.tdc.dk/folder.cgi?template=folders&pathname=%2F&r=12966749480.834267952650929&ssols

Mvh FN ;-)

PS: Tjek lige om den kun er unik for mig, - og hvis den er, så tag linket copy/paste fra din egen browser når du er inde på din egen side med oversigten.

Mvh FN ;-)

Besvar