M. Outlook 2010


Test viser ok, og kan også sende mails, men v. modtagelse af mail til min PC ser alt ud til at være ok, men i sidste øjeblik vises altid fejl:
Opgaven 'kurtn@pc.dk - modtager' rapporterede en fejl (0x80040154) : 'Ukendt fejl 0x80040154'

Fatter det ikke ?? har fulgt TDCs opsætning nøje. TDC-mail, og min internetudbyder er Fullrate.

Hvad har jeg gjort forkert ?


4 Kommentarer

Hej Ananda,

Jeg har lavet lidt detektiv arbejde på fejlkoden 0x80040154, hvilket enten kan betyde en fejl i opsætningen af mail kontoen, eller en fejl på computeren.

Det fantastiske ved mail, er at hvis man blot har fulgt instruktionerne fra sin udbyder, så virker mail 99,999% af gangene, resten er problemer i programmet.

Derfor vil jeg anbefale at du prøver at opsætte din mail igen. Du kan enten gøre det ved at bruge TDC´s automatiske mail support program: http://go.tdc.dk/prymkb

Du kan også følge vejledningen til at opsætte det manuelt her: http://go.tdc.dk/vizzeb


Til sidst vil jeg gøre dig opmærksom på, at hvis du har en "freemail" hos tdc, så kan den IKKE opsættes i et mail program.

Du skal også enten havde et aktivt bredbånds produkt hos TDC, eller et mail abonnement hos tdc, ellers vil det desværre ikke virke.

Husk at mailsupport hos tdc, er en ekstra service, så hvis du ønsker hjælp fra hotline vil det koste 199 kr.

Hilsen Per.

Tak Per

Jeg har ganske rigtig Freemail og M.Outlook 2010 virker således ikke. MEN det gør den på én af de tidligere versioner af M.Outlook. Har lige skiftet PC og kan ikke huske hvilken version, der var installeret og virkede for 1 måned siden. Kan du sige mig det ???

Kurt

Hej Kurt,

Freemail er et produkt som er gratis, derfor navnet, men det betyder også at det ikke kan lige så meget som en mailadresse, man har sammen med sit bredbånd. en af de ting man ikke kan, er at opsætte mailen i et mailprogram.

Jeg kan ikke svare på hvorfor du har kunne gøre det før, men det er ikke noget som er en mulighed idag.

Så den eneste måde at læse mailen, er at logge ind på mail.tdc.dk, alternativt kan du også tilkøbe mail hos tdc, for 29 kr,- pr md. så vil du kunne opsætte mailen i et mailprogram.

Hilsen Per.

Omdømme 1
Hej Kurt

Har du læst denne side om freemail?

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=26068

Du er nød til at gøre noget, da freemail er ved at blive nedlagt.

Mit forslag er at du opretter en profil på google og opretter en gratis mailbox. Den har du uanset hvem du har som udbydder og den kan du også sætte op i dit outlook-program.

Besvar