Lydkvalitet/bitrate


Omdømme 2
Badge
Gad vide om der slet ikke er nogen fremtidsudsigter for ordenlig lydkvalitet på mobilplatformaen af TDC play?

Bitraten er 48Kbit/s på mobiludgaven og 192Kbit for browserudgaven.. En lydstreamningstjeneste bør man fokusere på lydkvalitet, da det jo er hele formålet med at lytte til musik at det lyder ordenligt....??

 

Det er ligesom pixelleringer på TV, det kan man i den grad også høre i lyden.....!

 

Men der er tilsyneladende ikke mange der råber noget op om det og synes det er helt ok med 48Kbit/s ?


7 Kommentarer

Omdømme 5
Badge
Hej,

Tror som bare at de fleste folk ved, at forum ikke er et sted, hvor man behøver at råbe højt om dette, da det ville være det helt gale sted, at få noget frem hos TDC.

Så hellere kontakte dem, og har de ikke noget brugbart svar, eller ingen intentioner om forbedring, så er det deres egen pine. Tror ikke mange af os TDC brugere har et brugbart svar til dig.

Dog kan jeg sagtens forstå, og jeg er enig i, at bitraten sagtens kunne være indstillet på 320, eller automatisk indsille sig til det maksimale, afhængigt af internethastigheden på henholdsvis mobil eller bredbånd - ligesom hos konkurrenter.

Omdømme 2
Badge
Ok, så du er enig med mig men synes ikke man skal bruge forum til at tale om forbedringer og ønsker men kun bruge det til simple husmands problemer alle kundeservice medarbejdere med pc kundskaber kan svare på.
Omdømme 5
Badge
Der kan sagtens snakkes forbedringer, mener bare, at man ikke kan forvente brugbar respons eller forbedringer, hos TDC Forum-brugere. Håber det er forståeligt? Fordi når man læser dit indlæg, lyder det mere som om det er TDC du vil rive fat i, og ikke os?
Omdømme 1
Hej.

Er du opmærksom på at lydkvalitet ud over bitrate også i høj grad afhænger af det apparat, som lyden afspilles på? Det gælder kvaliteten af det anvendte lydkort (hvad enten det er integreret eller et separat kort i en stationær computer). Og både en computer og en smartphone har forskellige indstillinger, der er lavet for at forbedre lyden, men bruger man en hifi-hovedtelefon eller et hifi-musikanlæg kan disse computerindstillinger fuldstændig ødelægge lyden, bl.a. ved at forstærke bas, udjævne kraftige og svage lyde, tilføje kunstig rumklang m.v. Bedst lyd fås ved at slå alle lyd"forbedringer" på computeren fra, og overføre lyden til et hifi-anlægs forstærker, og sørg for at det kun er lyden fra musikken, der overføres, ikke systemlyde, mikrofonlyde m.v., og brug kabler af god kvalitet.

M.v.h.

MS-ERIK

Omdømme 2
Badge
Helt enig Erik det er nemlig helt korrekt 🙂 Men kildemateriale har overordnet utroligt meget at sige, helt fra produktionslokalet/optagelsen helt ud til lytteren.. Men at tilbyde 48kbit/s er at gøre grin med lydkvalitet. Nu kan jeg ikke lige huske bitrate for en almindelig cd men det er vel omkring 2mbit altså 2024kbit/s
Omdømme 1
Hej.

Jeg er enig i at en bitrate på 48kbit/s er komplet uegnet til musik, hvis det skal lyde blot nogenlunde ordentligt. Men den er god nok til tale, f.eks. netradio med nyhedsudsendelser. Men man er nok nødt til at leve med et komprimis, da en ukomprimeret CD vil fylde alt for meget. 192Kbit/s virker acceptabelt, i hvert fald lyder DR's netradioer acceptable med den hastighed, men man kan nu godt høre at der mangler noget.

M.v.h.

MS-ERIK

Omdømme 2
Badge
"TDC vil ikke selv melde en dato ud, fordi der stadig er meget arbejde der skal gøres, men fra en pålidelig kilde kan vi fortælle at lanceringstidspunktet man sigter efter er november i år."


Læs mere: http://www.recordere.dk/indhold/templates/design.aspx?articleid=9548&zoneid=5#ixzz2kqViv34A

 

Nu er vi i november, nogen der ved noget?

 

 

Besvar