login problemer i explorer


Jeg kan ikke logge ind i explorer 8, der kommer følgende tekst, når jeg trykker på "Diagnose":

 

Windows registrerede ikke problemer med internetforbindelsen via http og HTTPS men der kunne ikke oprettes forbindelse via FTP. Den mest sandsynlighe årsag er, at der kører en firewallklient på computeren, som blokerer de nødvendige FTP-porte.

 

Hvad gør jeg galt? Nu er jeg inde i Mozilla, men det burde da også fungere i explorer - det gjorde det indtil idag! Har mistanke til f-secure, da der var noget med banksikkerhed i både chrome og mozilla, men det har jeg slået fra, så det kan heller ikke være det.

Hjælp udbedes!

 


3 Kommentarer

Omdømme 1
Hej

nu er det jo et brugerforum du henvender dig i. Det er ikke sikkert jeg kan hjælpe, men vil gerne forsøge.

Jeg forstår nok ikke lige hvad du mener. Explorer 8, crome og firefox er browsere og der kræves normalt ikke et logind for at bruge browsere.

Når du f.eks. åbner eksplorer 8, er det så i Forum du ikke kan logge ind?

Har du opdatret java og flash via TDC's testside?

http://kundeservice.tdc.dk/testcenter/

Har du forsøgt at klikke på kompatibilitetsvisning?

kompatibilitetstilstand.JPG

Hej Maja

Tak for din hjælp. Jeg kan godt se, at jeg ikke særlig tydeligt havde forklaret, at det er tdc, jeg ikke kan logge ind i - ikke explorer. Jeg har prøvet at opdatere både java og flash ifølge testsiden, og genstartet computeren, men stadig samme problem. Også selvom jeg klikker på kompatibilitetsvisning. Øv.

Andre må meget gerne prøve at hjælpe!

Venlig hilsen

Ilse

Omdømme 1
Hej

Hmmm -  du nævner en firewall - Har du også et sikkerhedsprogram? Det kunne jo være en løsning at gå ind i det program at tillade tdc's logind-side.  Desværre er jeg ikke så meget inde i den fremgangsmåde, men skriv navnet på dit sikkerhedsprogram, så kan det være andre kan hjælpe dig videre. Skriv også lige dit styresystem, hvis andre brugere også vil vide det.

Du kunne jo prøve om du har samme problem i andre brovsere. eks. crome fra google:

http://www.google.com/intl/da/chrome/browser/

Besvar