Svar

Langsomt trådløst netværk


 

Efter at have købt ny pc med Windows 7, har jeg problemer med mit trådløse internet - det er både langsomt og meget ustabilt. Er der nogen ideer?

icon

Bedste svar af miela1 1 september 2010, 10:23

Hej. Det første jeg ville prøve er at skifte til en anden kanal.her er et link der forklare lid om hvordan og hvorfor med ustabil signal på trådløst net.http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=20568Se original

3 Kommentarer

Omdømme 6
Hej.

 

Det første jeg ville prøve er at skifte til en anden kanal.

her er et link der forklare lid om hvordan og hvorfor med ustabil signal på trådløst net.

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=20568

Super - det virkede (ser i hvert fald foreløbigt sådan ud). Tusind tak! Glad humørikon

Før jeg skrev her på forum, ringede jeg ind til TDC, der sagde at jeg skulle betale 200 kr. for at få support på trådløs router, så det var jo alletiders at få hjælpen gratis her! :-)

PS. Det link til kundeservice viser kun billeder fra HomeTrio (el. sådan noget), mens jeg bare har almindeligt bredbånd og derfor et gammelt program til at styre routeren. Men funktionaliteten med at ændre kanal findes også dér. (hedder bare Channel og findes under et andet menupunkt - kan ikke lige huske hvilket)

Omdømme 6
hehe.

 

Ja der er nogen gange tin ikke er helt som det står, jeg har mit internet ved en TDC konkuent og da jeg ville sette min Router op til at jeg kunne gå på min web og mail server skulle det indstilles under spil indstillingerMeget glad humørikon

Besvar