LAN-forbindelse


I løbet af den seneste måned er denne besked dukket op ofte, når jeg vil etablere internetforbindelse: -Denne forbindelse har begrænset eller ingen forbindelse. Du kan muligvis ikke oprette adgang til internettet eller visse netværksressourcer.  Klik på denne meddelelse for at få flere oplysninger.- Og den klikker jeg så og får vinduet hvor der står: -Status for LAN-forbindelse.- 2 muligheder: -Generel- eller -Understøttelse-. Vælger -Understøttelse- hvor der står: -Hvis du vil forsøge at genoprette den fulde forbindelse, skal du klikke på -Reparer-. Og det betyder at så bliver min IP-adresse fornyet, og for det meste kommer jeg så på nettet. Men der er jo noget galt, siden det er anses for nødvendigt at forny IP-adressen hver gang! Men hvad er det, og hvordan reparerer jeg så det? 


4 Kommentarer

Omdømme 4
Hej

Prøv at gå ind i din router og tildel din pc en fast ip-sdresse.

Omdømme 5
Hvor lang tid tager det normalt at reparer din forbindelse, når du trykker på knappen??

Det kan nemlig godt være tilfældet, at din router genstarter. Det gør min nemlig i tide og udtide, når jeg bruger min computer samtidigt med, at tv'et står og kører (bredbåndstv). Det virker nemlig som om, at der er en eller anden buffer eller cache, som bare ikke er stor nok og beregnet til 20/1 mbit + op til flere computere både kablet og trådløst forbundet med routeren + netværksharddisk.

Jeg har dog også fundet ud af, at den log, som bliver optaget i routeren, den bliver ofte så stor, at routeren ikke kan overskue den mere, og så genstarter den herved og nulstiller log-cachen. Nu er jeg gået ind i indstillinger for boksen, så at logfilen stopper med at skrive, når bufferen når et vist forudindstillet maksimum.

Hvilken router bruger du fra TDC??

JEG HAR FÅET TDC TRÅDLØST TELEFON-BREDBÅND NETVÆRK - MEN MED EN LAN-FORBINDELSE MED EN METERLANG LEDNING - hvorfor?'

HVORI LIGGER SA DET "TRÅDLØSE" ?

DET ER SJÆLDENT, AT JEG FÅR FORBINDELSE MED DET SAMME, SÅ KOMMER DEN ENE OPLYSNING EFTER DEN ANDEN OM AT, DER IKKE ER FORBINDELSE?

TIL SIDST LYKKES DET (I REGLEN) MED DET KAN VEL IKKE VÆRE RIGTIGT, AT MAN SKAL BRUGE SÅ LANG TID, TIL AT KOMME IGANG ?

HELEN B. JENSEN

Omdømme 5
Nu må vi lige stoppe med at give TDC skylden for, at en computer ikke kan oprette korrekt forbindelse.

DHCP-problemer og Windows er en kendt sag, så TDC er udelukket.

Prøv disse tre automatisk løsninger fra Microsoft.com

http://go.microsoft.com/?linkid=9708108

http://support.microsoft.com/mats/windows_firewall_diagnostic/ 

http://go.microsoft.com/?linkid=9763075

ALTERNATIVT KAN DU NULSTILLE DIN ADAPTER (også automatisk løsning):

http://go.microsoft.com/?linkid=9664547

-------------

 - Håber det hjalp.

HeinrichP 

Besvar