Svar

Kopiere filer mellem 2 computere


Jeg har lige fået ny PC med Windows7. Den gamle PC er med Vista. Har nu opdaget at jeg har nogle fotos på den gamle som jeg meget gerne vil have kopieret over på den nye PC, MEN den gamle kan ikke starte rigtigt op (kan ikke reparere eller gendanne sig selv). Kan det lade sig gøre at forbinde med et krydskabel og at hente filerne hvis bare den gamle pc er tændt (uden at være startet ordentligt op)???

Hilsen Hoffen

icon

Bedste svar af AGmikkelsen 23 august 2011, 09:16

Det er ikke muligt uden et styresystem. Det nemmeste ville være at pille Harddisken ud, og sætte den i den nye maskine, og tilgå filerne direkte.Evt. kan du lave en usb flash key, eller cd med et ubuntu styresystem på: http://www.ubuntu.com/Derfra kan du starte op på det styresystem, og derfra tilgå dine filer. Det kan være lidt besværligt hvis man ikke har nogen erfaring med linux baseret styresystemer.Se original

2 Kommentarer

Det er ikke muligt uden et styresystem. Det nemmeste ville være at pille Harddisken ud, og sætte den i den nye maskine, og tilgå filerne direkte.

Evt. kan du lave en usb flash key, eller cd med et ubuntu styresystem på: http://www.ubuntu.com/

Derfra kan du starte op på det styresystem, og derfra tilgå dine filer. Det kan være lidt besværligt hvis man ikke har nogen erfaring med linux baseret styresystemer.

Jeg forsøger at få harddisken flyttet. Lyder som en fin løsning.

Tak for svaret.

Besvar