Konflikt medllem Internet Explorer (8) og www.morchslaegt.dk (= 'Bauers kalender')


Kære Forrum !!

Når jeg prøver at få 'Bauers kalender' (: www.morchslaegt.dk) på min skærm, får jeg følgende besked "Internet Explorer could not connect to" ... har flere gange haft et professionelt it-firma til at tjekke min computer og fået konstateret, at der er ikke noget galt med min computer, som også er blevet afprøvet på et andet TDC-netværk, hvor kalenderen fint kommer på skærmen ... flere henvendelser til TDC fejlservice giver kun til resultat, at kundekonsulenterne meddeler, at der må være fejl på min computer - min kones computer er tilsluttet samme netværk og får også beskeden "Internet Explorer could not connect to", og der er ingen fejl på hendes computer !! Et spørgsmål til TDC, om der kunne være tale om en DNS-fejl (altså en forkert 'kode' til mig) er blevet afvist ... jeg føler mig magtesløs: betaler it-firma for at få at vide, min computer intet fejler, og jeg betaler afgift til TDC for et produkt, som jeg ikke har 100% glæde af !! Er der hjælp ??

Stor hilsen

Georg


4 Kommentarer

Omdømme 4
Badge +1
Hejsa

Tja, prøv om du kan eller kan få hjælp til at indtaste dns server adressen direkte på din computer. Prøv evt med 208.67.222.222 som er opendns og altså ikke en dns server. Hvis du kører med Homebox skal du prøve at resette denne da der for nylig er opdaget et muligt problem med nyeste firmware som kan resultere i fejl i dns opslag. DER ARBEJDES PÅ EN LØSNING. Du trykker reset knappen på siden af boxen ind i mere end 10 sek.

mvh

Glad humørikon

Omdømme 5
Der er ingen konflikt mellem IE8 og Bauers kalender. Websiden er nede og kan helt enkelt ikke tilgås fra nogen som helst browser.

Det undrer mig lidt med alt det du har sat i værk, - betaling for test af computer hos IT-firma, samt mistanke om at TDC ikke leverer det du betaler for, fremfor at fokusere på den mest nærliggende løsning, - nemlig den at websiden enten slet ikke eksisterer mere, eller at den er midlertidigt lukket ned.

http://www.dis-danmark.dk/forum/read.php?2,688158

Du kan ikke tilgå websiden, - og det er der for den sags skyld heller ikke andre der kan.

Her er et link hvor du fremover kan teste om en webside er down for everyone or just for me.

http://www.downforeveryoneorjustme.com/

En test på denne side indikerer, besynderligt nok, at siden er oppe, - men det er den ikke. Den kan hverken tilgås på indexsiden eller på nogen af de mange undersider der findes ved at søge på Google, - herunder også Bauers kalender.

Skriv til webmaster og spørg ham hvorfor hans skodside ikke virker:

https://www.dk-hostmaster.dk/index.php?id=42&query=morchslaegt.dk

Mvh FN ;-)

Omdømme 4
Badge +1
Hejsa

Jeg har nu lige været inde på siden, så helt nede er den nok ikke Blinkende humørikon

mvh

Omdømme 5
Et alternativ:

http://www.rmadsen.dk/kal/

Mvh FN

Besvar