Svar

Komprimering af mails


Hej

 

Outlook Express spurgte mig i søndags, om jeg ønskede at komprimere mine mails så de fyldte mindre.

Jeg svarede ja, men da Outlook var færdig manglede 10 måneders mails i min indbakke!

Nyeste mail var fra sen 2. maj 2010 ???

 

Hjælp!!! Hvordan får jeg mine mails nyere end den dato igen?

icon

Bedste svar af FN1_01 5 marts 2011, 11:33

Start med at lave en backup af de mails de ikke er forsvundet, således at du i det mindste har sikret disse såfremt du begår fejl i følgende anvisning.Gå ind i mappevisning i Windows og sæt din Windows til at vise skjulte filer og mapper.Komprimerede mails bliver ofte gemt i en .bak mappe, i stedet for de læsbare postmapper der hedder .dbx, - eksempelvis Indbakke.dbx.bak filer tilhørende Outlook Express vil typisk befinde sig på denne lokation i din stifinder:C:Documents and SettingsDIT BRUGERNAVNLocal SettingsApplication DataIdentities{4474B6D8-0D25-42E2-B932-3FCC5541FF5C}MicrosoftOutlook ExpressFindes de ikke der, så kan du eventuelt bruge søgefunktionen i Windows til at søge efter filer der hedder .bak.Du skal dog være opmærksom på at der er mange filer i Windows der hedder noget med .bak. De .bak filer du finder skal derfor ligge i nogle mapper der med rimelig sikkerhed hører til Outlook Express, - ellers kan du ikke bruge dem til noget, - og du skal bestemt heller ikke begynde at ændre på disse, idet du så kan rode dig ind i endnu større problemer end dem du har nu.De .bak filer der ligger i denne mappe skal du omdøbe til nøjagtigt det samme som de hedder i forvejen, blot med den ændring af de skal hedde .dbx i stedet for .bak, - det vil sige, ligger der en fil der hedder Indbakke.bak, så skal du omdøbe denne til Indbakke.dbxFor at se de gendannede mails i Outlook Express, skal du også sikre dig at der findes en mappe med dette navn i Outlook.Hvis du eksempelvis har en .bak fil der hedder mail-fra-mor.bak, så SKAL der i Outlook Express også findes en mappe der hedder mail-fra-mor, inden du omdøber denne fil fra .bak til .dbx.Inden du begynder at omdøbe dine .bak filer skal du tage en sikkerheskopi af disse. De gør du helt enkelt ved at kopiere dem over i en anden mappe, således at du har den originale fil i tilfælde af at noget går galt.Du kan ikke fjerne Outlooks Express irriterende spørgsmål om den skal autokomprimere mails, men du kan ændre i registreringsdatabasen således at den kun gør det for hver hundrede gange du åbner Outlook Express.Det gør du således:Go to: Start>Run>Regedit>OK and find this key.HKEY_CURRENT_USERIdentities{long number}SoftwareMicrosoftOutlook Express5.0.Clik on 5.0 -In the right hand pane and find *Compact Check Count* >right click>modify>decimal>and set the value to 0, zero).

This will reset the prompt, and you won't see it again for another 100 closings.
 Det sidste skal du absolut ikke gøre med mindre du er 100 procent sikker på det du laver. Ændringer i Registreringsdatabasen er absolut kun for meget øvede brugere. Een enste fejl, - og så er din computer færdig med at kunne starte. Trist humørikonMvh FN ;-)Se original

9 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

prøv at kikke i din Arkiv mappe.

Tak for svar, men øhhh - jeg har ingen arkivmappe. Har i hvert fald aldrig set den.

Hvor finder jeg den? (der står der findes ingen dumme spørgsmål ;-))

Omdømme 6
hej,

Det er korekt der findes ingen dumme spørsmål.

Rent faktisk kan jeg ikke huske om der er en arkiv mappe i Outlook express.

men jeg ved der er en i Outlook, der ligger den helt nede i bunden

Hej igen

Der er ingen arkivmappe i Outlook Express. I hver fald ingen der umiddelbart er synlig hos mig.

Har du andre forslag?

Eller måske har andre læsere?

Omdømme 1
Hej Peer2

Jeg har ikke oplevet at mangle mail, ved at komprimere. Har du kikket i alle mapper?

Hvis du har sat outlook express til at gemme en kopi på webmail, kan du være heldig at de er der.Glad humørikon 

http://mail.tdc.dk/

Hej Maja

Tak for dit svar. Ja - jeg har kigget i alle mapper, og de manglende mails er heller ikke på webmail. Det er jo 10 måneder mails og det er der slet ikke plads til dér.

Mine mails er forsvundet, fordi min PC gik i pause-mode under komprimeringen.

Bare de dog kan findes igen !!!

Hvis andre har gode idéer modages de meget gerne.

Vh. Peer

Omdømme 5
Start med at lave en backup af de mails de ikke er forsvundet, således at du i det mindste har sikret disse såfremt du begår fejl i følgende anvisning.

Gå ind i mappevisning i Windows og sæt din Windows til at vise skjulte filer og mapper.

Komprimerede mails bliver ofte gemt i en .bak mappe, i stedet for de læsbare postmapper der hedder .dbx, - eksempelvis Indbakke.dbx

.bak filer tilhørende Outlook Express vil typisk befinde sig på denne lokation i din stifinder:

C:Documents and SettingsDIT BRUGERNAVNLocal SettingsApplication DataIdentities{4474B6D8-0D25-42E2-B932-3FCC5541FF5C}MicrosoftOutlook Express

Findes de ikke der, så kan du eventuelt bruge søgefunktionen i Windows til at søge efter filer der hedder .bak.

Du skal dog være opmærksom på at der er mange filer i Windows der hedder noget med .bak. De .bak filer du finder skal derfor ligge i nogle mapper der med rimelig sikkerhed hører til Outlook Express, - ellers kan du ikke bruge dem til noget, - og du skal bestemt heller ikke begynde at ændre på disse, idet du så kan rode dig ind i endnu større problemer end dem du har nu.

De .bak filer der ligger i denne mappe skal du omdøbe til nøjagtigt det samme som de hedder i forvejen, blot med den ændring af de skal hedde .dbx i stedet for .bak, - det vil sige, ligger der en fil der hedder Indbakke.bak, så skal du omdøbe denne til Indbakke.dbx

For at se de gendannede mails i Outlook Express, skal du også sikre dig at der findes en mappe med dette navn i Outlook.

Hvis du eksempelvis har en .bak fil der hedder mail-fra-mor.bak, så SKAL der i Outlook Express også findes en mappe der hedder mail-fra-mor, inden du omdøber denne fil fra .bak til .dbx.

Inden du begynder at omdøbe dine .bak filer skal du tage en sikkerheskopi af disse. De gør du helt enkelt ved at kopiere dem over i en anden mappe, således at du har den originale fil i tilfælde af at noget går galt.

Du kan ikke fjerne Outlooks Express irriterende spørgsmål om den skal autokomprimere mails, men du kan ændre i registreringsdatabasen således at den kun gør det for hver hundrede gange du åbner Outlook Express.

Det gør du således:

Go to: Start>Run>Regedit>OK and find this key.

HKEY_CURRENT_USERIdentities{long number}SoftwareMicrosoftOutlook Express5.0.

Clik on 5.0 -In the right hand pane and find *Compact Check Count* >right click>modify>decimal>and set the value to 0, zero).
This will reset the prompt, and you won't see it again for another 100 closings.


 

Det sidste skal du absolut ikke gøre med mindre du er 100 procent sikker på det du laver. Ændringer i Registreringsdatabasen er absolut kun for meget øvede brugere. Een enste fejl, - og så er din computer færdig med at kunne starte. Trist humørikon

Mvh FN ;-)

Hej FN

1000 tak. Jeg fandt .bak filerne og har fået gendannet mine forsvundne mails.

Vh. Peer

Omdømme 5
Herligt når der er noget der lykkes. Blinkende humørikon

Stor hilsen FN ;-)

Besvar