Kanaler i TV pakker


  • Bruger
  • 6 kommentarer
Hvorfor kan TDC ikke ligesom You See have en TV pakke med de gængse danske kanaler + kanal 4, 5 & 6 samt kun TV 3 og 3 plus fra viasatpakken? og så til en væsentlig billigere pris end nu hvor man er tvunget til at betale ca. 1000 kr. om måneden for Home Trio for at kunne se alle mulige uinteressante  kannaler?


9 Kommentarer

Omdømme 4


Hej KKR

Mange tak for dit indlæg på TDC Forum.

Hos TDC forsøger vi hele tiden at sammensætte vores programpakker, på en måde, således de imødekommer danskernes tv-behov bedst muligt.

Vi har valgt tv-kanalerne ud fra et ønske om at tilbyde bedst muligt indhold, til den bedst mulige pris.
I den proces inddrager vi kunder, gennem brugerundersøgelser, for at sikre, så mange kunder som muligt, får det tv, de ønsker. Vi kan naturligvis ikke ramme alle 100%. Vi forsøger at ramme så bredt som muligt.

Det er desværre af tekniske og rettighedsmæssige årsager, ikke muligt, på nuværende tidspunkt, at tilbyde løsninger hvor vores kunder, kan vælge helt frit mellem de enkelte tv-kanaler, eller lave program pakkerne om.

Venlig hilsen

Strellev

Moderator


Hvorfor lader det sig så gøre hos You See, er det ikke et selskab under TDC? 

Omdømme 4
TDC og Yousee er to forskellige selskaber, derfor kan vi ikke tilbyde de samme programpakker.

Venlig hilsen

Martin alias strellev

TDC Forum Moderator

Omdømme 2
Øhhhh.... det vil sige at hvis Irma har letmælk så kan Superbrugsen ikke ;-)

Det står vel netop frit for TDC TV ledelsen at sammensætte pakkerme uafhængigt af Yousee og dermed også have sammenfald i nogle pakker.

Kunne I så ikke bare lave en pakke magen til mellempakken fra You See?

Omdømme 6
Hej,

 

som martin skrev er TDC og Yousee ikke samme selvskab.

det betyder et de ikke er forpligtet til at have de samme TV pakker og kanaler da det står frit for bægge selvskaber at vælge selv, selvfølelig kunne de have de samme kanaler men at sige at de skulle det ville være det samme som at sige et de også skulle lave pakker der er magen til Boxers og for den sags skyld alle de andre TV udbydre og det er ikke praktisk muligt.

 

jeg regner med at grunden til at TDC har de TV pakker de har er forde at det er dem der passer bedst på kunderenes ønsker og hvad der bedst rammer den målgrupe TDC ønsker at hendvænde sig til.

Hvorfor er det så at hvis man vil henvende sig personligt til You See der hvor jeg bor skal man henvende sig i en TDC butik i dette her tilfælde Roskilde?

Omdømme 6
Hej,

 

Det kunne jo være et sammenarbejde, eller det produkt du har henvendt dig om er et TDC produkt.

Omdømme 2
Yousee er et datterselskab til TDC, og er det der førhen hed TDC Kabel TV, så at sige at det ingen relationer har til TDC, er ikke rigtigt.

Besvar