Svar

Kan ikke logge ind på homedisk


Jeg har lige installeret min homedisk og lagt en masse data derover, for at udnytte den online backup. Det ser dog ikke ud til, at den begynder på backuppen.

Jeg får desuden meddelelsen "Det lykkedes ikke at hente data fra Online Backup", når jeg tilgår homedisk via http://homedisk.

Når jeg trykker på svensknøglen øverst i højre hjørne (som skriver Online Backup 0%), får jeg en loginprompt. Og når jeg indtaster mit tdc-login der, kommer jeg videre til en lille "Vent venligst" animation, som aldrig stopper (har ventet over 15 min. på den).

 

Er der nogen der har en god idé til hvad jeg kan gøre der?

 

På forhånd tak.

icon

Bedste svar af Elsie 13 juli 2011, 14:29

Hej MartinNår du har trykket på reset og ventet 10-15 min, så åben en browser og skriv homedisk.Så starter installations proceduren af sig selv. Du vil blive spurgt om stort set de samme ting, som da du installerede første gang. Og på et tidspunkt skal du vælge mellem geninstallation eller nyinstallation. Forklaringen på forskellen er en hel masse om at geninstallation er, at du henter de data, der er taget backup af mens med en ny installation bliver din backup lagt i papirkurven. Begge dele gælder kun de data, der ligger på TDC's backup server og ikke hvad der ligger på din homdisk, du har stående hos dig selv.Så derfor vælg ny installation og der vil blive startet forfra på en backup hos TDC.Håber forklaringen hjælper, det giver lidt sig selv, når du kører hele proceduren igennem. Du må meget skrive tilbage om det hjalp. (Det håber jeg) Min backup har kørt nu siden mandag og den er kun på 23% så det tager meget lang tid. Men jeg har også 28 GB. Den kører hele tiden, men den når mest om natten.Hilsen LoneSe original

10 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +1
Prøv at vente et par dage og se så om der er sket noget.

Det kan være dræbende langsomt.... Her ved mig kan jeg uploade en Gb på 3-4 dage.

Vh

Peter

Hej Peter

Tak for dit svar. Jeg kan skam godt leve med, at den er langsom til at uploade backuppen. Men jeg syntes det virker som om, at der er noget galt, når jeg ikke kan komme ind og redigere indstillingerne. Som skrevet står den bare og venter...

Badge
Hej Martin

Jeg har fuldstændig samme problem, der bliver heller ikke taget backup af alle de data (OG DET ER MANGE!!!) jeg har lagt over på homedisken. Den har stået tændt og urørt i over et døgn uden der er taget den mindste lille % backup.

"Når jeg trykker på svensknøglen øverst i højre hjørne (som skriver Online Backup 0%), får jeg en loginprompt. Og når jeg indtaster mit tdc-login der, kommer jeg videre til en lille "Vent venligst" animation, som aldrig stopper (har ventet over 15 min. på den)."

Den får jeg også. Og kan man ikke komme videre derfra, er der ikke meget man kan bruge hjælpesiderne til. For man kommer aldrig dertil.

Alt hvad jeg har læst af hjælp herinde har ikke fået slået hovedet på sømmet. Jeg har haft en meget hjælpevelvillig TDC kundeservice medarbejder i røret i sammenlagt 1½ time, uden noget hjalp.

Han forslog så til allersidst at jeg skulle trykke på reset knappen på homedisken. Og det har jeg så gjort.

Så skal jeg jo så geninstallere eller skal jeg nyinstallere?????

Geninstallere er jo vis der er taget noget backup og det er der ikke.

Nyinstallation ville være nærliggende MEN.... Alle beskrivelser er jo til en spriny homedisk uden data på.

Hvis jeg trykker nyinstallation, forsvinder alle mine data så på homedisken, eller er de der stadig????

Jeg håber der er nogen der kan hjælpe.

Hilsen Lone

Hej Lone

Jeg har også forsøgt, at ringe til TDC kundeservice. Indtil videre er jeg kommet så langt, at de vil få en specialist til at ringe til mig.

Jeg skal huske at spørge om de ting du skriver, når han ringer... og skrive det herinde.

Mvh

Martin

Badge
Hej Martin

Efter at have fået fortalt i en anden tråd her på forum, at alle data stadig vil ligge på homedisken efter ny installation, og jeg har kørt proceduren igennem, så virker min homedisk fuldstændig som den skal. Backuppen er i gang og er nok færdig om en uges tid, tror jeg. Jeg har mange data (billeder) og upload er jo ikke verdens hurtigste, (2 Mb) men skidt med det, bare det virker.

Så prøv at trykke på reset, (hold knappen med spidsen af en papirsklips inde til homedisken siger ét bip) vent 10-15 min (den skal lige sunde sig), vælg nyinstallation og se om ikke det  hjælper.

Hilsen Lone

Hej Lone

Kanon! Det vil jeg prøve, så snart jeg får muligheden.

Jeg er dog lidt i tvivl om, hvordan jeg skal vælge nyinstallation? Hvad mener du med det?

Badge
Hej Martin

Når du har trykket på reset og ventet 10-15 min, så åben en browser og skriv homedisk.

Så starter installations proceduren af sig selv. Du vil blive spurgt om stort set de samme ting, som da du installerede første gang. Og på et tidspunkt skal du vælge mellem geninstallation eller nyinstallation. Forklaringen på forskellen er en hel masse om at geninstallation er, at du henter de data, der er taget backup af mens med en ny installation bliver din backup lagt i papirkurven. Begge dele gælder kun de data, der ligger på TDC's backup server og ikke hvad der ligger på din homdisk, du har stående hos dig selv.

Så derfor vælg ny installation og der vil blive startet forfra på en backup hos TDC.

Håber forklaringen hjælper, det giver lidt sig selv, når du kører hele proceduren igennem. Du må meget skrive tilbage om det hjalp. (Det håber jeg) Min backup har kørt nu siden mandag og den er kun på 23% så det tager meget lang tid. Men jeg har også 28 GB. Den kører hele tiden, men den når mest om natten.

Hilsen Lone

Det hjalp! Nu er jeg flyvende :-)

Tak for hjælpen.

Badge
Velbekomme, det var godt at høre :-)

I morgen har min backup kørt en uge og jeg er oppe på 95%.

Så hav tålmodighed :-)

Hilsen Lone

Hehe... min har nu kørt i ca. 6 timer, og er allerede oppe på 1%. Så jeg har høje forventninger Meget glad humørikon

Besvar