kan ikke afspille musik nr.


Jeg har tdc play og kan ikke afspille min musik. Kan det have noget at gøre med at computeren været slettet helt.. Hvad gør man så? 


6 Kommentarer

Omdømme 5
Hej THjensen

Du er nok nødt til at skrive lidt mere om dine problemer, hvis du skal have hjælp af de dygtige  folk herinde.

Mener du, når du når du logger dig på TDC PLAY, eller er det din Windows-mediaafspiller, der ikke kan afspille musikken?

Prøv at give lidt flere oplysninger.

Hilsen bbs

Det er windows mediaspiller der ikke kan aflæse musik nr.

Omdømme 5
Hej Thjensen

Hvad sker der helt nøjagtigt, når du prøver at spille musik?

Kommer der et rødt kryds ud for dit musiknummer, det  gjorde der ved min, min svigersøn fik det til at køre igen.

Jeg kan ikke hjælpe dig, men du kan enten ringe til TDC Hotline på tlf. 80808047, eller du kan prøve at kigge på TDC PLAY her i TDC'S forum, der står der mange gode svar på problemer med Windows-medieafspiller.

Hilsen bbs

Omdømme 5
Hej igen THjensen

Jeg kan se du har skrevet det under MIT TDC, prøv at stille spørgsmålet i TDC PLAY, der er mange dygtige folk herinde, men de ser det ikke altid, når det står under en ander kategori.

Hilsen bbsMeget glad humørikon

Omdømme 4
Hey TH

Vi har en hjælpeguide ved problemer ved afspilning i WindowsMediaPlayeren: http://musik.tdconline.dk/servlets/2452306090224Dispatch/19/jspforward?file=.%2Findex.jsp&tplDir=web&page=article&article_id=25194&type=help

Der udover vil jeg også anbefale: http://musik.tdconline.dk/servlets/2452306090224Dispatch/19/jspforward?file=./index.jsp&tplDir=web&page=article&article_id=20517&type=help#L De 2 links vil geninstallere det plugin som Windows Media Player bruger.

God weekend

C

Tak for hjælpen

Besvar