Kan hverken sende ellermodtage e-mails


Jeg har hidtil haft en anden udbyder og der virkede min computer udmærket med e-mails. jeg er nu gåetover til TDC og har derfor forsøgt at oprette e-mail, men ligemeget hvad jeg gør, kan opsætningen ikke lykkes. jeg har konfereret med TDC`s tekniker som opgav (han sagde det havde han aldrig oplevet før) hvad gør jeg  smider  computeren ud, farver alle de grå hår, som jeg får, eller hvad?      inge hansen, odense 82 år.


2 Kommentarer

Omdømme 1
Hej Inge

Tak for dit indlæg!

Vi har et program hos TDC, som kan rette opsætningen automatisk hvis der skulle være nogle fejl i den, og som kan reparere hvis der skulle være kommet nogle fejl. Det hedder TDC Mailsupport. Hvis du trykker på linket herunder, kommer du ind på siden: 

http://go.tdc.dk/prymkb

Der kan du trykke "Hent TDC Mailsupport til PC" (Jeg går ud fra at det er en PC du har, og ikke en Mac?). Lidt længere nede på siden, når du er inde på den, er der et andet link som hedder "Vejledning - trin for trin". Tryk der, og du vil finde en vejledning til hvordan du skal bruge programmet hvis du skulle være i tvivl. 

Håber det kunne hjælpe dig, og god fornøjelse.

Mvh Jens

TDC

Omdømme 1
Hej Inge

Jeg suplerer lige Jen'ses svar.

Det Jens henviser til, er et mailpogram du har på din pc.

Har det hjulpet?

Du skriver at du har forsøgt at oprette e-mail. Er det webmail du har forsøgt at oprette? Hvis du bruger dit tdc-login og din webmail ellers virker, burde du kunne logge ind her: http://mail.tdc.dk/

Hvis linket herover ikke virker, så læs videre.

Har du været inde på selvbetjening Har du oprettet en mailbox og bagefter tilknyttet den mailbox dit abb. ?

Prøv at læse dette indlæg, skrevet at KPN: /t5/Mit-TDC/Mit-tdc/m-p/17375#M1957

Besvar