Svar

Kabel-føring


Vi overvejer at opgradere fra Duo til Trio = altså gå fra YouSee til tdc (besynderligt, men sandt). MEN, i dag har vi tre TV-apparater spredt i huset. I dag betyder det ikke noget, da der er trukket kabler fra indgangsboksen til de tre apparater. Når jeg læser betingelser for Trio, står der, at det koster 40 kr. pr. meter kabel. Løseligt omregnet vil det sige en ekstra udgift på ca. 3-4000 kr. Kan man bruge de eksierende kabler? Er der nogle, som har erfaringer med dette?

icon

Bedste svar af jm1 10 september 2010, 17:32

Hvis det er coax-kabler kan de ikke bruges. Til Tdc Home Trio er det LAN-kabling der forsyner de enkelte TV fra TDC Boxen.Der er 10 meter fastmonteret LAN-kabling med i Home Trio pakken som teknikeren udfører, der ud over koster kablet 40 pr. meter alt inkl.. (tid og mat.)De ekstra tv installationer (tv nr.2, 3 og 4) er Gør-Det-Selv, men hos kundeservice kan man bestille tekniker til at montere disse.mvh.J MadsenServiceteknikerSe original

2 Kommentarer

Omdømme 2
Badge
Hej

Du kan ikke få flere tv til at virke uden de enkelte tv har deres egen boks

Se under tv home trio om flere tv

Hvis det er coax-kabler kan de ikke bruges. Til Tdc Home Trio er det LAN-kabling der forsyner de enkelte TV fra TDC Boxen.

Der er 10 meter fastmonteret LAN-kabling med i Home Trio pakken som teknikeren udfører, der ud over koster kablet 40 pr. meter alt inkl.. (tid og mat.)

De ekstra tv installationer (tv nr.2, 3 og 4) er Gør-Det-Selv, men hos kundeservice kan man bestille tekniker til at montere disse.

mvh.

J Madsen

Servicetekniker

Besvar