iPod touch og TDC Play


Jeg har lige installeret TDC Play til iPhone på min iPod touch, super tænkte jeg.

 

Men slemt skuffet blev jeg da applikationen skriver at jeg ikke har TDC Play adgang.

 

Det har jeg, jeg har TDC Bredbånd med TDC play adgang.

 

Hvorfor denne begrænsning?


54 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

som der står mange steder, når du downloader app'en, på TDCs hjemmeside, og her på forum.

Play App'en kræver at du har et mobilabonnement ved TDC, det giver dig adgang til at bruge app'en, på en telefon.

at du så kan installere app'en på andre enheder, er jo sjovt, dog kræver det at man er lidt fiks på fingerne, eller den enhed kan sende og modtage smser(som Ipad 3g og Android Tablets) men igen du skal have et mobil abonnement ved TDC.

Hej

Tak for dit svar, kan du (eller andre) så også svare på hvorfor der er denne begrænsning (at jeg skal have et mobilabonnement ved TDC)

Omdømme 4
Hey SantaC

Begrænsningen skyldes at TDC betaler for datatrafikken ved download og afspilning af musikken. Derfor er der et krav om at du skal have et abonnement hos TDC Mobil.

DBH

C

Hej Chriz

Tak for dit svar.

Du skriver at TDC betaler for datatrafikken og afspilning af musikken, det kan jeg godt forstå.

Hvad jeg ikke kan forstå er at jeg ikke har adgang til TDC play via min iPod touch.

Jeg har adgang til TDC play via min PC og min TDC bredbåndsforbindelse (som ikke er mobilt bredbånd) dvs. at jeg har betalt TDC for datatrafikken og afspilning af musikken, men jeg kan kun afspille musikken fra PC en og ikke iPod.

Jeg er skuffet over at skulle betale TDC igen for at få adgang til den samme musik på anden platform end PC.

Så forklarningen er vel at TDC vil have penge for at have udviklet iOS applikationen i form af et abonnement? (De kunne have valgt at sælge den i iTunes)

Med venlig hilsen.

Omdømme 4
Hey SantaC

Der er stor forskel på kostprisen på mobil datatrafik og den som du trækker via dit bredbånd.

Den primære årsag til forskellen på platforme og adgang er helt tilbage til den kontraktuelle historik. Verden så en del anderledes ud for over 4 år siden og her var det et ufravigeligt krav at hver bruger skulle have et adgangsgivende abonnement for at få adgang til platformen altså enten den webbaserede eller mobil for at undgå misbrug. Af samme grund skelner vi mellem hvad der er en mobiltelefon og en mobil device. 

Jeg er sikker på at der er en del andre brugere som sætter pris på at app netop er gratis i iTunes. 

DBH

C

Du viger udenom i dine svar - os med tdc play via bredbånd (og uden mobilabonnement) har jo allerede betalt for servicen til brug via netværk. Jeg bruger iPOD og ikke iPHONE - ergo vil der IKKE være tale om mobil datatrafik, men udelukkende wifi-trafik!! Og det koster næppe TDC noget som helst.

Det er altså en ommer.

Omdømme 6
Badge +1
Som så mange andre steder i livet foretager man også valg her.

Når man vælger Apple-produkter - så fravælger man andre muligheder. Det er i din Ipod blokeringen ligger. Sandsynligvis er det fordi Apple ellers er bange for at de kan lukke I-tunes hvis man bare kunne hente musik alle mulige andre steder.

Så du skyder altså på de forkerte. Havde du valgt en afspiller fra Creative eller et hvilket som helst andet fabrikat - så havde du ikke problemet. Apple anser det for deres ret at beholde denne begrænsning - og den har i det øvrigt stået med småt i de papirer der fulgte med afspilleren.

Vh

Peter

P.S. det virker på en I-phone - men det er fordi den app der er nødvendig skal hentes ved Apple. Så har de stadig kontrollen med hvad du