iPhone og tdc PlayVis første besked

87 Kommentarer

Noget nyt i denne sag?

Når nu Telenor kan få Wimp i AppStore, så kan TDC vel også eller hvad?

Omdømme 4
Kære heje

Betalingsmodellen for Wimp og TDC PLAY er forskellig.

DBH

C

Apple er vel ret ligeglade med, hvordan teleselskabernes betalingsmodeller ser ud? Det er måske slet ikke Apple der er problemet?

Det er da på ingen måde TDC's skyld, at Apple skal godkende deres programmer. De er ret magtesløse i den sag, men jeg synes godt nok der er et par stykker der har svært ved at forstå det.

Jeg vil selv rigtig gerne have, at den app kommer ud, men vær dog lidt realistiske..

Drop TDC Play og køb WiMP (nu kan alle købe dette abonnement) eller vent på Spotify (http://www.comon.dk/nyheder/koda-i-kovending-saenker-takster-for-at-lokke-spotify-til-danmark-1.390554.html) eller lignende musiktjenester, som sikkert på samme måde som WiMP kommer til Iphones. Jeg tænker på at droppe TDC helt, netop som følge af, at de ikke kan få TDC Play til at virke på min Iphone! Træls - men efter 2 år gider jeg ikke vente længere.....

Omdømme 2
Hejsa G8mds

Ja wimp er til iphone, men jeg ved så også at det har været undervejs i over 1½ år fra de startede til at det kom i appStore, men for noget helt andet så synes jeg ikke at det virker særlig godt på iphone, jeg havde tit problemer med at streame musik derfra, plus at wimp ikke kunne klare at downloade musik til offline brug uden at gå ned, selvom at man lavede en sikkerhedskopi af sit indhold inden en gendannelse af mobilen så efter indlæsningen af sikkerhedskopien så skulle man igen ind og downloade alle de albums men havde download til offline brug.....

Så det er min mening om wimp til iphone....

Men vis vi så tager android så har jeg både tdc play og wimp på min og jeg bruger begge og det virker bare

Omdømme 1
Kære TDC!!!

Vi er jo nok nogle stykker, der venter på, om vi skal skifte til TDC-Mobil, for at få Tdc-play til iPhone. Overvejer faktisk at skifte til Telenor. Både Tv, Internet, og Mobil bliver skiftet ud med en udbyder der er mere informativ i forhold til kommende og gamle kunder. JERES INFORMATIONSNIVEAU ER GROTESK OG LATTERLIGT LAVT. Grrrr...

Jeg har hørt om et program som hedder SoundTaxi som skulle kunne klare det lille problem med at få musikfilerne fra TDC Play konverteret til et format som kan accepteres af iTunes og iPhone. Er der nogen der har erfaring med det?

Omdømme 6
Hej,

problemet er ikke det fil format som filerne ligger i, dem kan du nemlig godt spille. men det er den licens der er på filerne som Iphone og andre mac produkter ikke kan hondtere, det er Microsoft DRM de så kaldte WMA DRM, ikke forde at drm beskyttet filer ikke kan spilles på Apple produkter, det er bare kun apple's agen(FairPlay DRM).

så for at man skulle kunne spille musiken på en Iphone skal man derfor fjærne den licens, men det må man ikke, i hendhold til dansk og international lovgivning.

Omdømme 1
Lad os alle skrive til Apple og klage vores nød! Er der nogen der kan finde den emailadresse vi kunne skrive til?
Ja, jeg har ventet på, at problemet med løst i 1 år nu - så jeg har skiftet teleselskab nu. Eneste grund til, at jeg havde TDC var, at jeg på min gamle tlf kunne bruge TDC Play - gider ik betale dobbelt op mere for den samme vare/service, jeg kan få alle andre steder. Tror desværre ik rigtig, der er kommer nogen løsning på det. Du må enten smutte på Wimp eller hente en app, der hedder Spotify. Den koster godt nok 80 kr om md. i abon. - men kan det samme, som TDC Play. Du vælger selv, om du vil streame el downloade musikken til din tlf. 

Omdømme 1
Hej Chriz m.fl.

Er der noget nyt fra Apple i sagen? Det virker som om det tager ualmindelig lang tid for at godkende en App?

Mvh

RZI

@https:///../user/viewprofilepage/user-id/82557 - Kan Spotify hentes til iPhone? Jeg kan ikke finde den i appstore, men måske kan du hjælpe med et link?

Omdømme 4
Hey RZI

Den korte version er at vi har mundkurv på indtil der enten kommer stort brag og gode nyheder eller det modsatte.

Sorry

C

Omdømme 1
Hej Chriz

Ok tak for tilbagemelding. Længe leve Apple...

Må også ærligt indrømme at jeg havde opfattelsen af, at man kunne bruge TDC Play på sin iPhone, når nu at diverse abonnementer med TDC Play bliver anbefalet til smart phones deriblandt iPhonen.

Kan vi ikke få en update?

Jeg ved godt I ikke kan sige noget om, hvor langt I er i processen, men måske så informere os om hvor lang tid I har arbejdet på en løsning?

Må ærligt indrømme at det virker mærkeligt at andre tilsvarende services fra andre mobiludbydere er godkendte og i brug, når TDC Danmark's største udbyder ikke har en løsning.

Jeg er lige skiftet tilbage til TDC netop for at få TDC Play, men overvejer nu at skifte igen, da TDC er dyrere end andre udbydere og de ekstra services, som jeg forventede at få yderligere ikke eksisterer til en iPhone!

Det virker fra dags dato på Iphone - og det virker SUPER fedt !

YES! Endelig!

Hey der er kommet en App nu..... Desværre er den KUN for folk med mobilAbb. ikke for folk med HomeTrio fx. 

Hvis du har en iPhone og gerne vil have TDC Play, er du da også nødt til at have et mobilabonnement. Hvad havde du ellers tænkt dig? Overrasket humørikon

Konge! Det var på tide! Var LIGE ved at give op og skifte til en anden teleudbyder :-) Nu har jeg bare et lille problem i forhold til min nyindkøbte højttaler (Librathone), men det er vist ikke noget med TDC Play app'en at gøre.

Jeg har hentet TDC Play app'en på min iPhone 3g. Det viser sig at app'en automatisk lukker ned når den bliver en smule overbelastet. Dette sker fx hvis jeg hører en sang, og så søger efter en anden. Jeg har kollegaer hvor dette ikke sker.

Jeg er nu blevet opmærksom på at jeg ikke har det nyeste styresystem, jeg har kun IOS 4.2.1. Jeg vil derfor lige prøve at opdatere styresystemet når jeg kommer hjem, og så lige skrive om det virker.

Men NØJ hvor er det bare dårlig kvalitet... Totalt skuffet...

Min første tanke, da jeg så applikationen i app-store, var: YES!

Ganske få sekunder efter sad jeg med en tom fornemmelse og tænkte: "Typisk TDC"

For at man kan benytte sig af denne applikation kræver det nemlig at man har et abon. hos TDC. (Er der overhovedet nogen mennesker med alm. sund fornuft som har det i dag?)

Det er dybt skuffende når man betaler i dyre domme for YouSee/Home Trio/Home Duo/Fastnet osv.

At man ikke får mulighed for at få del af samme glæde som allerede er en del af ens abon.

Det får mig virkelig til at overveje at skifte mit bredbånd, TV samt fastnet til en anden udbyder, da det er grotesk at TDC har valgt at låse deres applikation.

Der skal jo være en fordel når man betaler overpris for ALT, og når man kan få det billigere hos andre udbydere.

Jeg er ikke et split sekund i tvivl om at indenfor 14 dage, så vil TDC/YouSee mærke en eksplotion af kunder som opsiger deres abon.

Jeg er ihvert fald en af dem...

Omdømme 1
Badge +1
Jeg har en iPod 4G (v. 4.3.2) men jeg kan ikke få det til at fungerer. Den åbner godt nok og jeg har TDC Internet.

Hvad kan være galt?

Besvar