Internet forbindelsen afbrudt


Hej

vi har lige været væk 2 timer og da vi kommer hjem og skal på nettet får vi en meddelse om at der ikke er internet adgang, og vi skal indtaste brugernavn og adgangskode, hvorfor det? har vi aldrig skulle før.

Det er TDC side der kommer frem

har prøvet at vedhæfte et skærm print..

 

 

[i]Login

[i][i][i]

 

 [i]Bemærk  [i]Internet forbindelsen er afbrudt     

SprogEN  EnglishDA  DanskBrugernavnPassword

5 Kommentarer

Hejsa

Min forbindelse er også røget sig en tur for ca. en halv times tid siden, så jeg har hverken TV, telefon eller internet fra TDC. Længe leve mobilen med dataforbindelse.

Ville være rart med info her på siden, selvom det selvfølgelig er ulogisk at fortælle på nettet, hvorfor man ikke kan komme her ind og se, at det er nede Humørikon frustreret

Omdømme 1
Hej

Jeg prøver at sætte et link til driftforstyrelses-siden, men jeg ved jo ikke om i kan se det. Humørikon flov

http://kundeservice.tdc.dk/privat/driftsinformation/category.php?f=2

Driftforstyrelser over større steder på transportnettet.

http://kundeservice.tdc.dk/privat/driftsinformation/category.php?f=9

Mange tak Maja, men jeg har været derinde og kigge, og der står ikke noget. (gør der stadig ikke).

Har selvfølgelig også slukket og tændt for alt isenkræmmet - uden resultat, så der er åbenbart et nedbrud et eller andet sted, som ikke er registreret.

Må desværre nok vente til i morgen og så tage fat i TDCs tekniske afdeling, hvis det ikke er kommet op at køre inden. Jeg kender turen, det er desværre langt fra første gang jeg oplever det har, og har kun haft TDCs net i 5 mdr., så måske det ikke varer så længe mere, hvis det ikke snart stopper.

Omdømme 1
Hej

Jeg har lige tilføjet et link for større områder - har du kikket der?

Ja, der er kun løste problemer - den sidste er løst i eftermiddags, intet om problemer her til aften, og den er stadig ikke i orden. Jeg har rodet rundt i alle grupperinger, men der er intet at hente.

Besvar