Ínternet explorer


Mange gange i løbet af en arbejdsdag (hjemmearb.) er Internet Explorer ude af drift og det er hamrende irriterende. Hvad kan man gøre ved det og er det overhovedet noget der ligger under TDC?


4 Kommentarer

Hej,

Det lyder umiddelbart som om det er selve programmet den er gal med. Hvis du f.eks. får en fejl i retningen af "Internet explorer er holdt op med at fungere" så er det ikke noget TDC kan gøre noget ved, så er det i stedet en IT kyndig du skal have til at kigge lidt nærmere på den, evt. geninstallere IE Glad humørikon

Omdømme 1
 Hej Provence

Et styresystems browser er ikke noget TDC  kan vejlede i, men så er det jo godt du har stillet dit spørgsmål  i et bruger-forum. Blinkende humørikon

Har du prøvet at 0-stille din Internet Explorer:  Sådan i 9'eren

Funktioner - Internet indstillinger - Avanceret - Nulstil

Det kan måske også hjælpe at du sletter browserdata:

Sådan i IE9: Funktioner - slet browserdata.

Der skal være markering ud for de 4 øverste.

Har du den sidste version af Java?

http://java.com/en/download/index.jsp

Har du evt. prøvet at bruge en anden browser, som eks. Chrome

http://www.google.com/intl/da/chrome/browser/

(Husk lige at råd der følges her i forum, er på eget ansvar.)

Tusind tak for svarene. For at tage det letteste først, så har jeg fulgt Professors to råd og så må jeg se om det er nok. Ellers  må jeg forsøge at geninstallere IE som Deadfish foreslår. Hører I ikke mere fra mig er sagen løst. Jeg har den sidste opdatering af Java, da jeg er ret hys med sikkerhed.

Omdømme 1
Hej

Det er lidt vigtig at du vender tilbage når du har prøvet det jeg har foreslået.

Enten for at klikke på accepteret løst tråd ud for det indlæg der hjalp dig og måske ogsåp for at skrive hav du har prøvet. Andre brugere kan måske bruge indhold i denne tråd for at få løst deres problemer.

Held og Lykke.

Besvar