Internet Explorer | YouSee Community
Svar

Internet Explorer

  • 22 september 2010
  • 1 kommentar
  • 195 visninger

Hej

Jeg kan ikke komme på nettet, når jeg forsøger kommer beskeden: Internet Explorer kan ikke vise websiden,

Diagnose af forbindelseproblemer: Fjernenheden eller -ressourcen(www.google.dk) tillader ikke forbindelse  på port "World Wide Web-tjeneste (HTTP)

Forbindelsen er i orden pgr. jeg kan modtage mails !!!!!!

 

icon

Bedste svar af tpherman 24 september 2010, 02:24

Hej,

jeg har haft samme problem et par gange på det seneste. Hvorfor det opstår ved jeg ikke, men jeg mistænker nogle opdateringer fra Microsoft i at være skyld i problemet. Som du skriver, så kan man godt hente post. Og jeg kunne også surfe uden problemer med Google Chrome, men i Explorer fik jeg den samme fejlmelding som dig på de fleste sider.

Jeg fik det til at virke igen ved at vælge et gendannelsespunkt fra før problemet opstod. Du går ind under Tilbehør, Systemværktøjer og dér vælger du systemgendannelse. Følg bare vejledningen på skærmen. Det kan godt tage nogle minutter inden programmet går i gang, så vær tålmodig. Det kan selvfølgelig også være, at det bare er min maskine der er gammel og langsom :-)

Men i hvert fald virkede Explorer igen efter systemgendannelsen.

Mvh

Jørn

Se original

1 Kommentar

Hej,

jeg har haft samme problem et par gange på det seneste. Hvorfor det opstår ved jeg ikke, men jeg mistænker nogle opdateringer fra Microsoft i at være skyld i problemet. Som du skriver, så kan man godt hente post. Og jeg kunne også surfe uden problemer med Google Chrome, men i Explorer fik jeg den samme fejlmelding som dig på de fleste sider.

Jeg fik det til at virke igen ved at vælge et gendannelsespunkt fra før problemet opstod. Du går ind under Tilbehør, Systemværktøjer og dér vælger du systemgendannelse. Følg bare vejledningen på skærmen. Det kan godt tage nogle minutter inden programmet går i gang, så vær tålmodig. Det kan selvfølgelig også være, at det bare er min maskine der er gammel og langsom :-)

Men i hvert fald virkede Explorer igen efter systemgendannelsen.

Mvh

Jørn

Besvar