Internet Basis abonnement regning

  • 21 december 2010
  • 1 kommentar
  • 170 visninger

Hej TDC

 

Vi har tidligere haft TDC bredbånd men skiftede så til EnergiMidt. TDC-abonnementet blev så nedgraderet til et Basis-abonnement. Det var i starten gratis men fra oktober kostede det 129kr. per måned. Vi valgte alligevel at beholde det pga mailadressen. Det betales via PBS. for nylig fik vi så et brev om at betalingen via PBS fra nu af ville koste 5,04kr. For at slippe for at betale de 5,04 kr. skulle vi tilmelde regningen til kortbetaling.

Når jeg går ind i selvbetjening står der 0,00kr som regningsbeløb, hvilket jo ikke passer. Samtidig er der ingen som helst henvisning til hvordan jeg tilmelder regningen til kortbetaling.

 

Kan I ikke sende mig et direkte link til hvordan jeg tilmelder mig til kortbetaling. Jeg gider ikke betale for at få love til at betale.

 

Mange tak på forhånd

 

Hilsen

 

Karen


1 Kommentar

Omdømme 1
Hej LillaKaren

Når jeg går ind på TDC-selvbetjening, står der også 0 ud for min regning.

Da jeg har kabel-tv og betaler til dem er jeg yousekunde og derfor figurer mine regninger ikke på TDC's selvbetjeningsside. Jeg bliver derfor nød til at spørge om det er igennem telefonstikket eller igennem kabel tv-stikket du får dit bredbånd?

Hvis det er kabel-tv er jeg nød til at henvise til til yousee' webside, da det er to forskellige selvskaber.

http://yousee.dk/, eller hvis der til venstre ud for 0, står yousee, kan du klikke på det og så kommer du ind til en side hvor dit kontonummer står.

eller

Da jeg i sin tid oprettede mig som kunde hos TDC, modtog jeg en mail, hvor der stod et-12 cifret kundenummer. Prøv at se på din ordrebekræftelse.

Jeg har fundet en side hos TDC. Prøv at se om det kan hjælpe.

http://kundeservice.tdc.dk/privat/element.php?dogtag=p_help_abo_regn_akb 

I den anden trård spørger du om tilmelding  til ebogs: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=14611

(Det er en anelse forvirrende at du har startet to tråde, men jeg forsøger at svare så godt jeg kan. Derfor vil det glæde mig, hvis du vil give en tilbagemelding på om du kan bruge noget af det jeg har skrevet. )

Besvar