Svar

Ingen klartone


Hej Forum

 

Jeg har en ISDN/ADSL linie med almindelig tlf. nr. og fax nr.

Efter at have flyttet telefon stikkene til ISDN/ADSL kan jeg ikke få klar tone til det almindelige tlf. nr.

Internet og fax virker. Jeg har prøvet (uden ISDN/ADSL) ved telefon indgang til huset at få klar tone, men uden held.

Hvad kan være problemet? Skal jeg ikke kunne få klar tone til telefonen?

icon

Bedste svar af Nyuu 7 januar 2011, 23:04

Hvis du har ISDN har du ca. 100V i telefon stikket og du skal derfor IKKE sætte dine almindelige telefoner til i det almindelige telefon stik men derimod i en af de to analoge udgange i ISDN boksen. Hvis du skulle være i besiddelse af ISDN telefon apparater, skal de sættes til i de digitale udgange.Du kan også have en såkaldt Y-adapter i det telefonstik der har en blå ramme. Y-adapteren har to små ledninger som begge går hen til ISDN boksen. Har du denne løsning, kan du godt bruge huset øvrige telefonstik til telefon apparater. Dog vil der kun være det ene af de to numre som du har, den andet nummer kan du indstille til at være i det ledige analoge stik i ISDN boksen.Almindeligvis vil en tekniker som sætter en sådan ISDN løsning op hos kunder, indstille telefon nummer 1 i den ene udgang og telefon nummr 2 (typisk fax) i den anden. Hvis du har fået en gør det selv løsning, må du igang med at læse brugsanvisningen.ADSL forbindelsen tages fra skillefilteret og har intet med telefon delen at gøreSe original

2 Kommentarer

Omdømme 2
Hvis du har ISDN har du ca. 100V i telefon stikket og du skal derfor IKKE sætte dine almindelige telefoner til i det almindelige telefon stik men derimod i en af de to analoge udgange i ISDN boksen. Hvis du skulle være i besiddelse af ISDN telefon apparater, skal de sættes til i de digitale udgange.

Du kan også have en såkaldt Y-adapter i det telefonstik der har en blå ramme. Y-adapteren har to små ledninger som begge går hen til ISDN boksen. Har du denne løsning, kan du godt bruge huset øvrige telefonstik til telefon apparater. Dog vil der kun være det ene af de to numre som du har, den andet nummer kan du indstille til at være i det ledige analoge stik i ISDN boksen.

Almindeligvis vil en tekniker som sætter en sådan ISDN løsning op hos kunder, indstille telefon nummer 1 i den ene udgang og telefon nummr 2 (typisk fax) i den anden. Hvis du har fået en gør det selv løsning, må du igang med at læse brugsanvisningen.

ADSL forbindelsen tages fra skillefilteret og har intet med telefon delen at gøre

Tak Nyuu

Jeg har fundet fejlen. Det var Y-adapteren jeg ikke kunne gennemskue.

God weekend.

Besvar