Ingen HD på andet tv (Multiroom)


Hej alle,

 

Jeg søger lidt erfaringer med TDC-TV med Multiroom. Vi har i en periode kun haft et enkelt tv tilsluttet, og haft den normale (HomeTrio) pakke. Vi har så nyligt tilkøbt Multiroom til 1 (ét) yderligere tv, og i samme omgang tilkøbt HD-kanalerne. Vi har modtaget pakken med den ekstra set top box, og ligeledes fået bekræftelse per post på, at HD-kanalerne nu er tilgængelige.

 

Problemet er så, at HD kun kan ses på hovedboksen, altså den oprindelige boks med HDD. Hvis man forsøger, at se HD på boks 2, så siger den, at alle HD-strømme er i brug - dette vel at mærke når boks 1 er slukket, og ingen planlagte optagelser. Ydermere, hvis boks 1 ser en HD-kanal, kan boks 2 slet ikke vise noget (hverken SD eller HD) - igen med beskrivelsen, alle HD-strømme i brug - med det resultat, at intet tv kan ses på boks 2.

 

Er der nogen der har den samme erfaring?

 

Det drejer sig om en 20Mbit/s forbindelse, hvor den effektive båndbredde er omkring 18-19Mbit/s, og med en afstand på ca. 2km til centralen. I alle tilfælde har pc'ere tilsluttet forbindelsen været slukket, og har dermed ikke brugt båndbredde.

 

Vh. Poul.


1 Kommentar

Hej Poul.

 

Ens TV løsning fungerer således, at ved hver aktivitet der er i gang tæller man en session. Dvs. hvis den ene TV boks er tændt bruges en session, hvis to er tændt bruges to sessioner, hvis begge er tændt og du optager et program bruges 3 sessioner, osv. En session bruger ca. 4mbit. Afhængig af din forbindelse kan du have X antal sessioner. Sessioner fås i alm. kvalitet og HD kvalitet. Når du tilkøber HD pakken får man en HD session, hvilket vil sige at uanset hvad vil det kun være muligt at se HD TV på et TV af gangen.

 

Når det så er sagt, så burde det derfor også være muligt for dig, at se HD TV på din ekstra boks, når den store er slukket. Det jeg vil anbefale dig at gøre, er at slukke begge TV bokse på bagsiden og derefter tage strømmen fra modemmet. Når alt er slukket, starter du modemmet først, denne giver du fem minutter til at starte op. Efter de fem minutter tænder du den store TV boks, afvent billede på Tv’et før du tænder den sidste TV boks.

 

Hvis dette ikke afhjælper problemet, vil jeg anbefale dig at kontakte vores hotline for yderligere hjælp. Nummeret til dem kan du finde her: www.tdc.dk/kontakt/

 

Håber svaret var fyldestgørende ellers du er selvfølgelig velkommen til at skrive igen Glad humørikon

 

Hilsen Camilla.

Besvar