ingen forbindelse mellem TV og fjernbetjening til TDC boks


for 3 måneder siden fik vi TDC boks, med en fjernbetjening til, denne fjernbetjening kunne imidlertid ikke bruges til, at tænde og slukke vores TV med, Her skulle vi bruge den "gamle" der var med vores TV da vi købte det.

Det fungerer fint, MEN hvis vi ved et uheld kommer til, at at, tænde for TV som vi plejer, og derefter MED TV FJERNBETJENINGEN, KOMMER TIL AT TRYKKE ET PROGRAM IND, så er vi låst, og kan overhovedet ikke bruge vores fjernsyn. Det kan tage timer, at finde de rigtige indstillinger igen, kan i give os et godt råd, hvis det skulle ske igen ??

Vi har prøvet at, tænde og slukke boksen 3 gange, som der er beskrevet i jeres bruchure, men det virker ikke altid ..... med venlig hilsen Sonja Jensen


1 Kommentar

Omdømme 5
Badge
Nu er det altså ikke vores brochure, vi er nemlig bare TDC-kunder som du selv, det er jo et kunde til kunde til kunde forum.

Men til dit problem, på dit TV skal du vide hvilken indgang som TV-boksen er tilsluttet - HDMI1, HDMI2, HDMIside eller Scart, er typiske betegnelser.

Når du har tændt dit TV og fået trykket på en programknap, tror TVet at du vil bruge TVtuneren, men du skal have skiftet over til den rigtige indgang på TVet, på fjernbetjeningen er der en knap som hedder noget forskelligt, eller har et symbol som kan også kan være forskelligt fra TV-mærke til TV-mærke, der kan f.eks. stå TV/AV, Source eller der er et symbol typisk en firkant måske med en pil, men læs vejledningen til TVet.

HDMI indgange kan ikke altid selv finde ud af om der kommer et signal eller ej, eller er længe om det, derfor må man skifte selv.

Hvis du bruger Scartstik, så burde TVet selv skifte til den rigtige indgang når du tænder TVboksen, evt. sluk den - vent 10sec. - og tænd den igen.

Mvh

Kim

Besvar