Svar

Ingen backup af HomeDisk

  • 18 september 2011
  • 1 kommentar
  • 152 visninger

Jeg kan fint logge mig ind og se Homedisk - der komme blot ikke nogen backup af de filer jeg kopierede over i går. Det har virket tidligere.

Gør jeg noget forkert - kan jeg gøre andet end kopiere til HomeDisk og så lidt efter se det samme i backup'en?

 

mvh

Søren

icon

Bedste svar af Stephen1 19 september 2011, 20:48

Hej SørenDu gør ikke noget forkert ved blot at kopiere filerne til HomeDisken, og det burde sådan set ikke være nødvendigt at gøre mere. Men det er ikke sikkert, at du kan se det samme i backup'en "lidt efter". Alt efter kombinationen af filstørrelser, filantal og filtyper kan der godt gå forholdsvis lang tid, før du kan se alle nye filer på HomeDisken i backup'en.Hvis du følger denne vejledning: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=27556 kan du se backup-status for hver enkelt filDenne vejledning: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=24024 fortæller, hvordan du kan se, om din backup fungerer.MvhStephenSe original

1 Kommentar

Omdømme 5
Hej Søren

Du gør ikke noget forkert ved blot at kopiere filerne til HomeDisken, og det burde sådan set ikke være nødvendigt at gøre mere. Men det er ikke sikkert, at du kan se det samme i backup'en "lidt efter". Alt efter kombinationen af filstørrelser, filantal og filtyper kan der godt gå forholdsvis lang tid, før du kan se alle nye filer på HomeDisken i backup'en.

Hvis du følger denne vejledning: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=27556 kan du se backup-status for hver enkelt fil

Denne vejledning: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=24024 fortæller, hvordan du kan se, om din backup fungerer.

Mvh

Stephen

Besvar