Svar

Hvor stor bit rate skal det til en HD billed?


Hvor stor bit rate skal det til for gemmen en Internet forbindelse at kunne se HD TV? Et medlem i min forening SEH spurgte og da jeg er svagstrømingeniør er det bl.a de spørgmål jeg engeng imellem får men da jeg var svar skyldig spøger jeg her. ( også for egen sysgerighed ) Er der en liste hos TDC hvor man kan se de forskellige hastigheder for forskellige type af download F.eks hvad kræver en almindelig TV signal?

 

Venlig hilsen

 

Kim S.

icon

Bedste svar af miela1 31 januar 2011, 04:09

Hej,det kan kun blive et anslag, baseret på hvad det kræver at se HD TV igennem TDC TV.På TDC vil en HD kanal tage ca 5 Megabit af din nternet forbindelse og en SD kanal ca 2-3 megabit.men På grund af at TV signal har så mange paremetere på hvor stort det er kan jeg ikke give et bedre svar.Ex.DR HD køre 720p og 25 fps og har HE-AAC(ukendt bitrate) Lyd, den fylder et. på TDC TV ca 5 migabitBlu-ray køre 1080i og 30fps og har Dolby Digital eller DTS lyd ville fylde meget mere at streame igennem internettet faktisk så meget mere at de internet forbndelser du kan få idag ikke kan følge med.det er kun HDMI protokollen der kan følge med der og den kan overføre videoData med 10.2 Gigabit/s(det er ca. 10, 100/1000 megabits netkort)så det medst presise svar må være at det kommer an på hvilken kvalitets HD du vil have  og hvilken lyd du vil have og om du vil have "snyde" HD eller egte HDHåber det besvared dit spørsmålSe original

1 Kommentar

Omdømme 6
Hej,

det kan kun blive et anslag, baseret på hvad det kræver at se HD TV igennem TDC TV.

På TDC vil en HD kanal tage ca 5 Megabit af din nternet forbindelse og en SD kanal ca 2-3 megabit.

men På grund af at TV signal har så mange paremetere på hvor stort det er kan jeg ikke give et bedre svar.

Ex.

DR HD køre 720p og 25 fps og har HE-AAC(ukendt bitrate) Lyd, den fylder et. på TDC TV ca 5 migabit

Blu-ray køre 1080i og 30fps og har Dolby Digital eller DTS lyd ville fylde meget mere at streame igennem internettet faktisk så meget mere at de internet forbndelser du kan få idag ikke kan følge med.

det er kun HDMI protokollen der kan følge med der og den kan overføre videoData med 10.2 Gigabit/s(det er ca. 10, 100/1000 megabits netkort)

så det medst presise svar må være at det kommer an på hvilken kvalitets HD du vil have  og hvilken lyd du vil have og om du vil have "snyde" HD eller egte HD

Håber det besvared dit spørsmål

Besvar