Svar

Hvilken port?


Hej

 

Jeg har stadig problemer med at få adang til TDC play på arbejdet, og får en meddelelse om at TDC streaming kun kan ske i Danmark - selvom firmaet ligger i København.

 

IT siger at det kan være fordi porten er blokeret. Men hvilken port bruges der egentlig til at streame musik med TDC play ?

 

På forhånd tak

icon

Bedste svar af J_rgenL 10 september 2013, 15:13

Hej BriVerDet korte svar er at jeres IT afdeling har blokeret for at du kan streame musik på jeres arbejde.At TDC Play kommer med en 'forkert meddelelse' om at du er i udlandet, skyldes formodentligt netværksopsætningen på jeres arbejdsplads. Ikke at den er forkert, men den snyder TDC Play. Streaming på arbejde vil ske gennem den port, som jeres administrator vælger.Mens det hjemme hos dig, sædvanligvis vil ske gennem port 80.Hilsen JørgenLSe original

2 Kommentarer

Hej BriVer

Det korte svar er at jeres IT afdeling har blokeret for at du kan streame musik på jeres arbejde.

At TDC Play kommer med en 'forkert meddelelse' om at du er i udlandet, skyldes formodentligt netværksopsætningen på jeres arbejdsplads. Ikke at den er forkert, men den snyder TDC Play. Streaming på arbejde vil ske gennem den port, som jeres administrator vælger.

Mens det hjemme hos dig, sædvanligvis vil ske gennem port 80.

Hilsen JørgenL

Hej JørgenL

Tak for dit svar. Du har ret i, at det er virksomheden, der har blokeret for streaming.

Det viser sig dog, at jeg godt kan downloade fra TDC play og så afspille musikken lokalt. Det er ikke lige så lækkert som med streaming, men det fungerer i mangel af bedre.

mvh. 

Besvar