Svar

hvad er forskellen på tdc box og tdc homebox


har lige indstalleret tdc homebox, telefon virker ikke..den gamle box havde adsl indgang nu hedder det xdsl er der forskel. gamle indstallation havde y-stik i multistik, hvor går det galt...!!!!

icon

Bedste svar af Stephen1 2 marts 2011, 21:24

Hej kesDer kan være forskellige former for DSL (fx ADSL og VDSL). Derfor har man nok bare valgt at skrive XDSL, så det er der ingen grund til at spekulere mere over.Det Y-stik, du omtaler, er indbygget i TDC Homebox, så der skal ikke anvendes Y-stik sammen med TDC Homebox.Har du både prøvet at tilslutte telefonen til et af de grønne stik på TDC Homeboxen og direkte til telefonstikket, hvor TDC Homeboxen sluttes til?Mvh StephenSe original

3 Kommentarer

Omdømme 5
Hej kes

Der kan være forskellige former for DSL (fx ADSL og VDSL). Derfor har man nok bare valgt at skrive XDSL, så det er der ingen grund til at spekulere mere over.

Det Y-stik, du omtaler, er indbygget i TDC Homebox, så der skal ikke anvendes Y-stik sammen med TDC Homebox.

Har du både prøvet at tilslutte telefonen til et af de grønne stik på TDC Homeboxen og direkte til telefonstikket, hvor TDC Homeboxen sluttes til?

Mvh Stephen

Tak Stephen

Ja jeg har prøvet 3 samlinger, både med y-stik, i grøn og i telefonstik..

nu er de sat i telefonstik og jeg har vendt ryggen til i en time..nu virker skidtet...

M v h

kes

Omdømme 1
Hej kes

Der er ikke den store forskel på TDC Box og TDC HomeBox, men inde fra centralen får de tilsendt nogle forskellige koder til telefoni delen. Du kan med andre ord godt opleve at internet delen fungerer fint, men at telefonen ikke virker, da der kun kan sendes den ene type konfiguration af gangen, og skiftet mellem disse sker på selve installations datoen.

Det er derfor vigtigt at du tjekker din ordrebekræftigelse, og eventuelt skifter tilbage til den gamle Box, hvis der er et par dage til installations datoen, og du ikke kan undvære telefonen i de dage.

Hvis du er forbi installations datoen og det stadig ikke virker, er det en god ide at teste de ting som Stephen skriver, da dette er helt korrekt. Som en sidste løsning kan du forsøge at resette HomeBoxen, da den så henter konfigurationen igen. Du kan gøre dette ved at følge vejledning på denne side under afsnittet Reset/Nulstilling: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=20576

Er der stadig ikke gang i telefonen derefter er det fat i mobilen og ringe ind til Hotline Glad humørikon http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=21459

EDIT: Jeg var vist for langsom til at skrive, men godt at høre at det virker Glad humørikon

Besvar