HTC Sensation


Når jeg søger i listen over musik-mobiler, kan jeg ikke finde HTC Sensation - kan det virkelig passe, at den ikke kan bruges til TDC-play ?

 

Jeg håber lidt på at problemet er, at TDC ikke har opdaget, at de sælger telefonen, for hvis man går ind under on-line manualerne, er der heller ikke sådan én til Sensation.


4 Kommentarer

Omdømme 5
Jo, den burde virke. Se om du kan installerede TDC PLAY-app, hvis det virker, - ja, men så virker det.  

Fjernet uheldig bemærkning fra indlæg./ Patrick, forummoderator

Omdømme 4
Hey LaikasMor

HTC Incredible S hedder også Sensation 710e og den er på TDC Play. Den nyeste Sensation variant er på vej på listen.

Denne manual dækker den generelle opsætning for Androids på TDC netværk: http://download.tdc.dk/pub/tdc/privat/kundeservice​/mobil/Vejledning_Android_Internet_070211.pdf

DBH

C

Når jeg klikker på linket til android-manualen, får jeg at vide, at WEB-siden ikke findes.

Og mellem os, var det ikke nemt at vide, at Incredible S også hedder Sensation 710e - jeg har jo bare købt en HTC Sensasion :-)

Omdømme 4
Jo linket virker - så at der kom et extra mellemrum med: http://download.tdc.dk/pub/tdc/privat/kundeservice/mobil/Vejledning_Android_Internet_070211.pdf

Det er HTC der har lavet en ganske forvirrende navngivning, derfor var meldingen at vi skulle bruge Incredible, da der er forskel på de 2 varianter. Uanset hvilken Sensation du har købt - så brug Play app til at hente musik med. Whitelisten er primært til WAP downloads.

DBH

C

Besvar