Homediske forsvinder


Vi har haft homedisk i et stykke tid og er meget glade for den.

 

 

men når vi tænder vores bærbar uden netværk f.eks. på arbejdet og i skolen, forsvinder homedisken uden varsel, og den kommer ikke igen før vi installere den via tdc's hjemmeside.

 

 

så håber at der er nogen der kan hjælpe os, så homedisken bliver eller idet mindste kommer igen når den kommer på netværket igen.

 

 

p.s. vi har en stationær som ikke mister homedisken

vi køre både viste og win 7

 


2 Kommentarer

Omdømme 2
Hej Petersborg,

Dejligt at høre fra en glad kunde Glad humørikon

Der kan være problemer med Windows' evne til at huske HomeDisk, når man af og til tænder sin PC på et netværk, hvor HomeDisken ikke er tilstede.

Et trick kan være at gemme den fil, du bruger, når du opretter netværksadgang "netconnector.exe" direkte på skrivebordet på den PC, der af og til driller. Derved slipper du for at skulle logge ind i HomeDisken hver gang du vil genoprette netværksdrevet. Du kan nu nøjes med at køre "netconnector.exe".

God fornøjelse

Thomas - HomeDisk ansvarlig

Tak for tippet.

men det kan være et problem da vi har 3 bæbare at holde styr på, og de farere ind og ud af huset  hele tiden. vi bruger programmet Allway Sync til synkronisere bærbarene med så vi bruger kun homedisken som bakup, og det er kun når programmet brokker sig, at vi ser at homedisken mangler.

så vi undrer os over hvorfor at NCReconnector ikke bare kan blive liggene på computeren, og starte op igen når bærbaren kommer i kontakt med homedisken?

P.s. hvor er det endelig at problemt ligger, er det hos windows eller hos TDC homedisk ?

Besvar