Homedisk - upload hastiged er langsom


Er der en som har erfaring med upload af backup data på Homedisk systemet. Indtil nu er kun 14% af 30GB data blevet uploaded efter 3 dage på en TDC linie med lovet 2 mbit upload. Jeg er ikke sikker på om TDC's server til back-up er hurtig, da det kun tog ca. 30 timer at uploade tilsvarende datamængde til Skydrive via den samme linie.


2 Kommentarer

Hej HNO,

Homedisken er normalt nedprioteret i forhold til alt andet trafik på dit netværk, (dog normal prioteret om natten) men derfor tror jeg nu stadig at du er ude for at boksen har fået problemer.

Jeg syntes du skal forsøge at gendanne databasen, du kan se her hvordan det klares: http://go.tdc.dk/edeot

På vores hjemmeside har vi en masse hjælpe guides til vores produkter, hvis du for brug for mere hjælp kan du prøve og se om svaret ikke allerede gemmer sig her: http://go.tdc.dk/rkhzqb

Hilsen Per.

Jeg har næste givet op med at bruge Jeres Homedisk system, og kan som sådan ikke overskue at have disken kørende flere dage for at rydde op i data (angivet i den tekst som link nedenfor henviser til). Problemet er nok, at TDC's server til backup er langsom/liller lagerplads, og det derfor tager lang tid at oploade data. De eneste som tjener på dette er leverandør af el (disken tager 30Watt!) samt TDC. 30 Watt er det samme som 0,72 KWH pr. dag. Dvs. det koster 260 Kr. om året bare i el at holde dette produkt kørende. Jeg vil nu lukke disken ned, og basere min fremtidige back-up på Skydrive. Iøvrigt larmer og lugter Homedisk produktet, så der kræves også udluftning ved brug af dette produkt.

Besvar