homedisk opret drev på pc

  • 27 oktober 2011
  • 1 kommentar
  • 244 visninger

Vi har lige fået en ny computer jeg er igang med at sætte op.

 

Ville oprette homedisken som drev på pc, men det norton som er på computeren vil ikke tillade det da den ikke mener filen er sikker. så beder jeg den om at gøre det alligevel og så siger den filen er flyttet eller kan ikke findes? Har prøvet at gå ind på internetinstillinger og ført hjemmesiden til sikker websted men den vil stadig ikke!

 

Er der nogle som ved hvad jeg så skal gøre?

 

På forhånd mange tak

Vanessa


1 Kommentar

Hej Vanessa.

Vi oplever ofte at Norton ikke kan lide Netconnector, som er det program som laver genvejen på din computer.

Ofte er det rigeligt at deaktivere firewallen i Norton, dog har jeg desværre ikke adgang til en computer med Norton, så det jeg skriver nu er hvad jeg kan huske/hvad jeg har fundet på nettet. Hvis du højreklikker på Norton iconet nede i højre hjørne (ved uret) så skulle der gerne være noget som hedder status, eller firewall indstillinger, her inde skulle der være en mulighed for at deaktivere firewallen.

Dog da det er Nortons produkt, så jeg skal selvfølgelig anbefale at du kontakter Nortons support for at få hjælp til at deaktivere firewallen.

Når det først er deaktiveret, kan du følge denne her guide. http://go.tdc.dk/oknwz til at komme ind på homedisken igen, og få hentet Netconnector.

Hvis ovenstående fejler, kan du selvfølgelig også oprette genvejene manuelt.

Guide til:

Windows XP: http://go.tdc.dk/jwxtt

Windows Vista/7: http://go.tdc.dk/iwxtt

Mac OSX: http://go.tdc.dk/lwxtt

Besvar