Homedisk og svigt i backup | YouSee Community

Homedisk og svigt i backup


Som ny bruger af Homedisk har jeg kopieret fra mit C-drev til Homedisken rigtig mange videofiler ialt 56 GB. Det drejer sig om både færdige videofilm (28 filer, 15 GB)), råvideooptagelser (30 mapper, 41 GB) og videoprojekter (6 filer, 2MB) under udarbejdelse. Jeg kan konstatere, at alle disse filer ligger på min Homedisk.

 

Så har jeg forstået det sådan, at der skulle ske en automatisk sikkerhedskopiering fra min homedisk til TDC. Når jeg kigger her ligger der imidlertid kun 4 filer, 5 GB (færdige videofilm). Og der ligger hverken råvideooptagelser eller videoprojekter.

 

Mit spørgsmål er derfor: Hvorfor er alle mine videofiler ikke overført til Tdc-backuppen ? Og hvad skal jeg gøre for at filerne overføres ?

 

nesral


1 Kommentar

Omdømme 5
Hej Nesral

Det er en god idé løbende at kontrollere, om backup'en fungerer, og denne vejledning beskriver, hvordan det kan gøres: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=24024

Hvis din backup er gået i stå, skal du gendanne databasen, som det er beskrevet i denne vejledning:

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=25922 . Gendannelsen af databasen sletter ikke nogle filer i din online backup, men kontrollerer, hvilke filer der er lavet backup af, og igangsætter backup af dem, der mangler.

Det kan ske, at fx en fejlbehæftet fil får backup'en til at gå i stå. Så hvis din backup går i stå igen kort tid efter, at du har klikket på "Gendan database", er det nok nødvendigt at undersøge loggen på HomeDisken for at prøve at finde ud af, hvad årsagen kan være.

Jeg går ud fra at du er opmærksom på, at systemet ikke laver backup af filer, der er større end 2 GB.

Mvh Stephen

Besvar