HJÆLP TIL HOMEDISK


Hjælp..

1.når jeg skriver homedisk sker der ingenting,men skriver jeg http://192.168.1.5 åbner den homedisk..Hvorfor det???.

2.nu har jeg så lagt noget musik og nogle dokumenter + 1 billede ind i homedisken,MEN den vil kun vise billedet,når jeg åbner homedisken på tv`et....Hvorfor det???.

3.Homedisk mediaplayer kan jeg slet ikke åbne....Hvorfor ikke???.


3 Kommentarer

Omdømme 3
Har du en Homebox VDSL? kan ses i bunden af boxen. Hvis det er den, så har jeg fået afvide at den har problemer med Homedisk adressen altså (Http://homedisk) derfor skal man bruge ip'en til det.

Tv'et kan pt kun vise billederne resten kommer med tiden.

Medie player kan være at du skal opdatere din java på http://java.com eller du skal hente den nyeste windows mediaplayer ned eller opdatere igennem windows update.

hey og tak for dit svar.

Har prøvet alt,hvad der bliver forslået af gode ider,men har snakket med en TDC IT Tekniker jeg kender,det er ikke færdig udviklet endnu,men det skulle køre i løbet af 14 dage,sååååå venter lidt endnu,,,det der irreterre mig mest er dog at TDC sætter noget på market,som ikke er ordentligt testet,og vi(forbrugerne)skal ha alle problemerne med det..

Omdømme 3
De kan jo først teste maase-trafik når de har eks antal enheder ude som ikke er mulige at teste før det er på marked. 

Ting bliver altid bedere. TDC har tidligere været kend for at være voldsomt bagud og sikre. Nu har de tydligvis ændret sit image til at være med på det nye dog med fejl. Sådan er det jo altid at være de første. 

Besvar