Helt naivt omkring takster - hjælp tak


Jeg har en tdc mobil basis. Det er et simkort jeg har som ekstra, og kun skal bruge for et eksterns firma. Jeg ved jeg kan se min regning i selvbetjening, men virksomheden skal lige have hvad det koster, og der ved jeg ikke hvordan prisen skal forstås:

Der står i selvbetjening, at det koster 0,69 kr per minut. Jeg går ud fra, at det er per påbegyndt minut, men er det samme pris for alle opkald til Danmark, uanset om det er til en fastnet telefon eller et mobilnummer i sådan et basis abbonement uden tilvalg??

Per opkald koster det 0,35 i opkaldsafgift. Regnes den uanset opkaldet går igennem, eller først når den man ringer til tager telefonen??

Jeg vil være meget glad hvis nogen ved det klart

tak

 

 


3 Kommentarer

Omdømme 5
Priser for TDC mobil:
69 øre pr. påbegyndt minut
25 øre pr. sms
2,50kr. pr. mms
35 øre i opkaldsafgift

Her for TDC Simply:

http://www.mobil-abonnement.info/tdc/simply.html

Her en liste over "Opkaldsafgift". TDC opkræver kun Opkaldsafgift ved svar. Ved ikke-svar er der, for nogle abonnementstyper, ingen opkaldsafgift. Se skema på dette link: 

http://www.itst.dk/filer/Publikationer/prispjecen/prispjece0202/kap00.htm

Om der er opkaldsafgift ved ikke svar er dog betinget af hvilket abonnement du har. Du er derfor nødt til at spørge TDC specifikt for dit eget abonnement, idet hverken Basic eller Simply er med i listen.

Minutprisen er ens uanset om du ringer til fastnet eller til mobil.

*Alle oplysninger gælder for trafik inden for landets grænser.

Mvh FN ;-)

Omdømme 5
Her nok det bedste skema jeg har kunnet finde. TDC Simply er også med.

http://www.telepriser.dk/prices_mobil.asp?showall=true&page=2

Mvh FN ;-)

Omdømme 5
Efter at have studeret diverse websites, så er det mit indtryk at der på de fleste typer TDC mobilabonnementer også beregnes opkaldsafgift ved ikke-svar, - men det er jo ikke ligefrem noget de ønsker at reklamerer med.

Spørg derfor, som før nævnt, specifikt på den type abonnement du selv har hos TDC for et klart og entydigt svar med hensyn til Opkaldsafgift.

Mvh FN ;-)

Besvar